Kaart

3201 Langdorp Huis Te Koop
128 m² wonen
739 m² perceel
2 slaapkamers

Ontdek dit charmante huis met twee ruime slaapkamers, rustig gelegen in het groene Langdorp. Met een perceeloppervlakte van 739 vierkante meter is er voldoende buitenruimte om te genieten. Het stadscentrum van Aarschot ligt op een steenworp afstand en het treinstation is gemakkelijk te voet bereikbaar. Bovendien is er een snelle verbinding met de E314, aangezien het op- en afrittencomplex slechts 1,5 km verderop ligt.

Deze woning biedt een praktische indeling. Op de begane grond vind je naast de woonkamer en keuken ook een comfortabele eethoek in de veranda. Verder is er nog een wasplaats uitgerust met een douche en toilet. De bovenverdieping bestaat uit een nachthal, een badkamer met ligbad en toilet, en twee ruime slaapkamers.

Buiten kan je heerlijk ontspannen op het gedeeltelijk overdekte terras. Daarnaast is er een handige dubbele garage aanwezig en nog wat extra tuinruimte voor het huis.

Enkele extra's die deze woning biedt zijn een aangenaam terras, een dubbele garage en het comfort van airconditioning en rolluiken. Houd er rekening mee dat het EPC van deze woning 697 kwh/m² bedraagt, wat overeenstemt met energielabel F. Aan deze woning is een renovatieverplichting verbonden. Meer informatie hierover kun je vinden op https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

* * *

Woning met 2 ruime slaapkamers op 739m² in Langdorp!
Ligging:
De woning is gelegen in het groene Langdorp, vlakbij het stadscentrum van Aarschot. Het station ligt op wandelafstand en het op- en afrittencomplex van de E314 op 1,5km.
Indeling: Gelijkvloers: inkomhal, woonkamer, keuken, eethoek in de veranda, wasplaats met douche en toilet1ste verdieping: nachthal, badkamer met ligbad en toilet, 2 slaapkamersBuiten: overdekt terras, bergplaats, dubbele garage en tuin voor de woning.
Beschrijving: In Langdorp presenteren we u graag deze charmante woning, de woning kent een zeer praktische indeling en 2 ruime slaapkamers. Verder is het aangenaam vertoeven in de veranda alsook op het deels overdekte buitenterras. Voor de woning is er nog een mooi stuk grond waar er zich een dubbele garage bevindt alsook extra tuinzone.
Extra:
- Aangenaam terras
- Dubbele garage
- Airconditioning en rolluiken
Het EPC van de woning bedraagt 697 kwh / m², wat overeenkomt met label F. Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 325.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1952
Grond oppervlakte
739 m2
Bewoonbare oppervlakte
128 m2
Referentie
5W6VDMEM4I1V
Makelaar Code
118290
EPC Waarde
697 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€325.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com