Kaart

Klerkenstraat 95

8920 Langemark-Poelkapelle Huis Te Koop

Ontdek deze volledig geïsoleerde, eigentijdse woning die van alle moderne gemakken is voorzien. Het huis baadt in het licht dankzij de ruime leefruimte met een open keuken die je zelf mag kiezen. Er is ook een volledig ingerichte badkamer met inloopdouche, designbad en dubbele wastafel.

De indeling van de woning is als volgt:
- Gelijkvloers: een inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke leefruimte met een nog te kiezen open keuken, een achterinkom en een ruime berging die direct aansluit daarop. De stijlvolle badkamer met inloopdouche, designbad en dubbele wastafel maakt het geheel compleet.
- Verdieping: de nachthal leidt naar drie slaapkamers en een technische ruimte.
- Daarnaast beschikt het huis over een zolder.

Voor warmte zorgt een centrale verwarming op aardgas met vloerverwarming. Bovendien draagt dit huis energieklasse A met zich mee, wat resulteert in een E-peil van 47. Daar hoort ook een korting van 100% op de onroerende voorheffing bij, geldig voor de komende 5 jaar.

Het huis is grondig geïsoleerd (dak-, muur- en vloerisolatie) en voorzien van 6 zonnepanelen – het perfecte milieuvriendelijke en energiezuinige pand.

Dit vastgoed wordt verkocht onder registratierechten. Ontdek vandaag nog deze sublieme woning voor het moderne leven in een eigentijds jasje!

* * *

Klerkenstraat 95 - 8920 Langemark-Poelkapelle - Volledig geïsoleerde woning met een eigentijdse architectuur, voorzien van alle moderne voorzieningen, zoals een lichtrijke leefruimte met open keuken (te kiezen in samenspraak), een volledig ingerichte badkamer met inloopdouche, designbad en dubbele wastafel, ...

De woning bestaat uit:
Gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet - lichtrijke leefruimte met (vrij te kiezen) open keuken - achterinkom met aansluitende ruime berging - badkamer met inloopdouche, designbad en dubbele wastafel.
Verdieping: nachthal - 3 slaapkamers - technisch lokaal
Zolder

Centrale verwarming op aardgas - vloerverwarming

Dakisolatie - muurisolatie - vloerisolatie - 6 zonnepanelen

Energieklasse A - E47 - Recht op 100% korting op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.

Verkoop onder registratierechten

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 369.500
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Referentie
Y1OEXHFUOCCK
Makelaar Code
6768386
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€369.500 / Group Trybou
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com