Kaart

Cayennestraat 16

8920 Langemark-Poelkapelle Huis Te Koop
188 m² wonen
825 m² perceel

Op zoek naar een ruime halfopen woning met een prachtige tuin? Ontdek dan deze charmante woning die nu te koop staat. Vanaf het moment dat u de voordeur opent, wordt u verwelkomd in een prettige ontvangsthal die toegang biedt tot een lichte en uitnodigende woon- en eetkamer. Deze ruimte vloeit naadloos over in een moderne, volledig uitgeruste keuken die trots uitzicht biedt op de uitgestrekte tuin.

De tuin zelf is een waar genot, compleet met een panoramisch uitzicht, een vogelhuisje, een tuinhuis en een garage. Er is ook een ruime berging die momenteel nog een extra kantoorruimte herbergt, maar ook perfect als slaapkamer kan dienen.

Wanneer u de trap oploopt, komt u aan in de badkamer, uitgerust met een douche, toilet en wastafel. Nog een verdieping hoger vindt u drie comfortabele slaapkamers gelegen op de eerste verdieping, plus een ruime zolder.

Bijkomende voordelen van deze woning zijn de zonnepanelen, extra parkeergelegenheid naast de garage, en een warmtepomp die zorgt voor een duurzame verwarming van de woning. De grote tuin en de nabijheid van het dorp en winkels maken dit huis ideaal voor comfortabel wonen dichtbij alle nodige voorzieningen. Let op: er is een renovatieplicht van toepassing op deze woning.

* * *

Cayennestraat 16 - 8920 Langemark-Poelkapelle - Halfopen woning met grote tuin te koop

Indeling als volgt:
Bij het binnentreden van de woning kom je in de inkomhal die verbinding geeft met de living en zeer lichtrijke eetkamer die aansluit met een mooie moderne keuken uitgerust met alle benodigdheden met de extra troef het uitzicht op de grote tuin die voorzien is ver uitzicht, vogeliére, tuinhuis en garage, ook de berging heeft een ruime plaats waar ook een bureel bevind die nu gebruikt word als slaapkamer. Eenmaal de volte omhoog kom je uit in de badkamer die voorzien is van douche, toilet en lavabo, verder de trap op kom je uit bij de 3slaapkamers die zich bevinden op het 1ste verdiep en ook nog een zolder.

+ Zonnepanelen
+ extra staanplaats en garage
+ warmtepomp
+ grote tuin met ver uitzicht
+ dichtbij het dorp en winkels

renovatieplicht

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Kadastraal Inkomen
€ 394
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1977
Grond oppervlakte
825 m2
Bewoonbare oppervlakte
188 m2
Referentie
9HAS-U6C8WVP
EPC Waarde
1395 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20240408-0003205468-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€249.000 / ERA Nobis
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com