Kaart

Noteborn 71

3650 Lanklaar Huis Te Koop
3 slaapkamers

Noteborn 71 - 3650 Lanklaar - Te renoveren huis

met mooie tuin, gelegen Noteborn 61 te Dilsen-Stokkem. Deze half open bebouwing ligt in een rustige wijk op een perceel van 323 m² en wordt aangeboden via het biedingssysteem van FED-Net. De instelprijs is vastgelegd op 108.800 €.
De autostrade naar Nederland en Antwerpen-Brussel bereikt u op 10 minuten.
Deze compacte ééngezinswoning met een woonoppervlakte van ± 99 m² bestaat gelijkvloers uit de inkomhal met gastentoilet, de leefruimte met living en een aparte keuken. Op de verdieping komen we via de trap op een overloop dewelke 3 slaapkamers en de badkamer met elkaar verbindt. Verder is er een kelder en zolder. Deze zou eventueel nog kunnen ingericht worden. De woning is voorzien van dubbel glas en PVC kozijnen. Zowel aan de achterzijde als aan de voorzijde is er een tuin. Via een servitudeweg is de tuin ook langs de achterzijde bereikbaar.
De EPC score is 919 kWh/m² jaar, het kadastraal inkomen 332 €.
Andere info :
- Scholen voor Basisonderwijs: 11 vestigingsplaatsen in Dilsen-Stokkem
- Scholen voor Buitengewoon Basisonderwijs: 1 vestigingsplaatsen in Dilsen-Stokkem
- Scholen voor Secundair onderwijs: 5 vestigingsplaatsen in Dilsen-Stokkem
- Scholen voor Buitengewoon Secundair onderwijs: 2 vestigingsplaatsen in Dilsen-Stokkem
Omgeving :
Het Nationaal park "Hoge Kempen" ligt vlaktbij. Hier maak je mooie wandelingen in de natuur, of misschien is een middagje "wakeboarden" op de plas van het Cablepark eerder jou ding. In het gloednieuwe vakantiepark "Terhills" kan je van het zwemparadijs of het zandstrand genieten.
een grote shoppingstad is Dilsen-Stokkem niet, maar men kan er wel terecht voor de dagelijkse inkopen. Indien je graag een dagje gaat shoppen kan je zeker terecht in het nabijgelegen Maasmechelen met verschillende shoppingcentra: Handelsvierkant Eisden: Dit is het commercieel centrum rond de Pauwengraaf, Oude Baan, Kruindersweg en Koninginnelaan. In de handelsstraten heerst er een levendige drukte en een divers aanbod van winkels lokt vele kijk- en kooplustigen. Hier bevindt zich ook de wijd en zijd gekende Fashion Point en Obsis. M2 Shoppingcenter: In dit Shopping Center M2 staan niet minder dan 60 winkels garant voor uw winkelsucces. U vindt heel veel charmante boetieks en knusse eet- en drankgelegenheden. Deze schitterende galerij is een pareltje van lichte en luchtige architectuur, vol speelse details die U meteen goedgeluimd maken. Parkeren is nooit een probleem en gratis! Dus goed of slecht weer: in het overdekte Shopping Center M2 is het altijd zonnig! Outlet Center Maasmechelen Village: Een derde drager binnen dit shopping gebeuren is het in de hele Euregio gekende Maasmechelen Village. Dit merkendorp, gehuisvest op de vroegere mijnterreinen, herbergt talrijke outletwinkels waar modeliefhebbers gouden zaakjes kunnen doen. Geniet van een dagje uit in een pittoresk dorpje met gezellige restaurants, gratis parking en verkeersvrije straten. Zalig shoppen voor de hele familie!
Info over de kosten :
Voor meer informatie over deze ééngezinswoning en het biedingssysteem van FED-Net kan u ons contacteren op GSM 0032 476 959 958.
Wees er snel bij want er is niet veel tijd om te bieden. Wij helpen u graag verder!
Wat de kosten betreft dient u rekening te houden met: kosten van FED-Net, de kosten koper (registratie en notariskosten), de kosten van de wettelijke documenten, de kosten voor opmeting en schatting. Deze kosten verschillen naargelang de uiteindelijk geboden prijs voor de woning. Bij een biedingsprijs van € 108.800,- zal het totaal
±
€ 126.250,- bedragen incl. notaris en 3 % registratierechten. Alles is afhankelijk van uw specfieke situatie en de uiteindelijke biedingsprijs.Graag geven wij u meer uitleg aangaande.
In de rubriek "Dowloads" kan u alvast de volledige uitleg over het Fed-net-systeem
Fed-net-systeem
vinden alsook alle informatie en plannen van de woning.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 108.800
Kadastraal Inkomen
€ 332
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1964
Referentie
7LET93JRXMEQ
Makelaar Code
1268
EPC Waarde
919 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nog niet aangevraagd
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2022
€108.800 / VDB Wonen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com