immo Kaart

, 1380 Lasne

Huis Te Koop in Lasne
5 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Dit pand, gelegen in een park van ± 11 hectare, biedt een gedurfde architectuur met een sterke esthetische focus. De villa is in 2001 ingrijpend gerenoveerd door architect Corbiau en biedt ± 1510 m² (volgens EPC).
Van binnenkomst, een grote hal die uitkomt op een eerste ontvangstruimte met open haard, een eetkamer en een volledig uitgeruste keuken, die alle drie uitkijken op een prachtig landschap. Een tweede tv-kamer en twee kantoren gelegen in een discrete tuin completeren deze vleugel van de villa. De andere vleugel is georganiseerd op verschillende niveaus met grote slaapkamer van ongeveer 100 m² op de begane grond, een eerste slaapkamer, een tweede slaapkamer, een doucheruimte en een dressing. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers met hun eigen doucheruimtes, aangevuld met een derde woonkamer. Een klein appartement in de villa bestaat uit een kleine woonkamer met kitchenette en een slaapkamer met doucheruimte. Het tuinniveau biedt een zwembad en een fitnessruimte. Een vijfde slaapkamer en doucheruimte worden aan deze ontspanningsruimten toegevoegd. Discreet volgt de villa de hellingen van het perceel zodat alle kamers voldoende lichtinval hebben.
Andere : EPC D – verwarming op stookolie – alarmsysteem.
Met zijn prestigieuze villa’s staat Ohain bekend om zijn aantrekkelijke landschappen en zijn dorpsplein, dat geklasseerd is als één van de mooiste van België.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Véronique Mille op +32 (0) 477 27 72 50

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
DVEADXZNJQ8U
Makelaar Code
4233851
EPC Waarde
301 kWh/m2
EPC Label
D
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com