Kaart

1380 Lasne Huis Te Koop
200 m² wonen
330 m² perceel
5 slaapkamers

In het gezellige Lasne-Ohain, vlakbij verschillende winkels, vind je deze driegevel woning met 5 slaapkamers en een badkamer. Dit pand is gelegen op een perceel van 3,30 hectare en vraagt om renovatie. Maar laat dat je niet afschrikken; de mogelijkheden hier zijn eindeloos!

Op de begane grond kom je binnen in de ruime inkomhal. De eerste slaapkamer, die ook als bureau kan dienen, heeft een oppervlakte van 12,5 m². Daarnaast is er nog een grote keuken met eetkamer (28 m²) en een comfortabele woonkamer van 24 m². Er is ook een apart toilet en een garage van 19 m².

Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers van 12 en 13 m² en een grote badkamer van 13,4 m². Op de tweede verdieping zijn er nog eens twee slaapkamers van 12,5 m² en een nachthal. De woning beschikt eveneens over een ruime zolder die klaar is om gerenoveerd te worden.

Het huis heeft verschillende kelders met een totale oppervlakte van 35 m². Aan de voorkant van het huis zijn er twee parkeerplaatsen en er is ook een vlakke tuin aanwezig. Technisch gezien is er onder meer een Viessmann Vitodens 100 gasketel.

Zie jij de potentie van dit huis? Het wacht geduldig op jouw creatieve ideeën om het nieuw leven in te blazen!

* * *

Lasne-Ohain, in een aangename omgeving dicht bij tal van winkels, drie-voor-EENGEBOUW (5CH/SDB) gelegen op 3,30 hectare grond die gerenoveerd moet worden en veel mogelijkheden biedt! De indeling is als volgt: Begane grond: inkomhal, bureau (of slaapkamer 1) van 12,5m², keuken en eetkamer van 28m², woonkamer van 24m², apart toilet, garage van 19m². Op de 1e verdieping, twee slaapkamers van 12 en 13m², grote badkamer van 13,4m². Op de 2de verdieping, nachthal, slaapkamers 3 en 4 van 12,5m². Ruime zolder geschikt voor verbouwing. Verschillende kelders, 35m² in totaal. Buiten zijn er twee parkeerplaatsen aan de voorkant en een vlakke tuin. Technisch is er onder andere een Viessmann Vitodens 100 gasketel. Dit huis wacht gewoon op jouw goede ideeën om het een nieuw leven in te blazen!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 365.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
330 m2
Bewoonbare oppervlakte
200 m2
Referentie
NXH3M7TQ3PNB
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€365.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com