Kaart

1380 Lasne Huis Te Koop
210 m² wonen
1563 m² perceel
5 slaapkamers

Gelegen in Ohain, vindt u deze charmante villa met vijf slaapkamers en twee badkamers op een privéterrein. De ruime en lichte woning is prachtig gelegen in een groene omgeving op een goed georiënteerd perceel van 15a 63ca. Geniet van de mooie tuin, parkeergelegenheid en een aangenaam terras.

Op de begane grond wordt u verwelkomd door een prachtige marmeren entreehal. Hier vindt u ook een gastentoilet, bergruimte en een royale woon- en eetkamer van 63 m² met een grote open haard. Alle ruimtes bieden toegang tot de tuin en het terras, waardoor u volop privacy heeft. De keuken is volledig uitgerust en er is een garage voor twee auto's met wasruimte en berging. De kelder, niet vermeld in de plannen, is eveneens toegankelijk.

De eerste verdieping bestaat uit een nachthal, vijf slaapkamers met ingebouwde kasten, twee badkamers en een apart toilet. Bovendien biedt de zolder extra opslagruimte.

Buiten kunt u genieten van een parkeerplaats, een terras en een tuin op het zuidwesten. De villa, gebouwd in 1977 naar een ontwerp van architect Lipszyc, is voorzien van een oliegestookt centraal verwarmingssysteem met nieuwe brander, dubbele beglazing en houten overbeglazing, en een alarmsysteem. Hoewel de elektriciteit niet-conform is, is deze ruime en charmante villa klaar om door uw goede ideeën nieuw leven ingeblazen te worden!

* * *

Ohain, Charmante VILLA (5CH/2SDB) gelegen op een privéterrein met prachtige volumes en aangenaam licht. Terrein van 15a 63ca goed georiënteerd in het hart van een groene omgeving. Er is een mooie tuin, parking en een aangenaam terras. Begane grond: Prachtige marmeren inkomhal, gastentoilet, vestiaire, berging, woon/eetkamer van 63 m² met grote open haard, alles uitgevend op een mooie tuin en terras (geen inkijk), super ingerichte keuken, garage voor twee auto's met wasplaats en bergkot, toegang tot een kelder (niet aangegeven op de plannen). 1e verdieping: Nachthal overloop, slaapkamer 1 met kasten, slaapkamer 2 met kasten en wastafel, badkamer (bad, toilet, 2 wastafels en bidet), apart toilet, slaapkamer 3 met kasten, slaapkamer 4 met kasten en wastafel, 2e badkamer (bad, bidet, enkele wastafel) en slaapkamer 5 met kasten. Toegang tot een zolder voor opslag. Buiten: Parkeerplaats, terras en tuin op het zuidwesten. Technische kenmerken: Villa gebouwd in 1977 - Architect Lipszyc, olie gestookte centrale verwarming systeem met nieuwe brander, PEB: E - 363kWh/m².an - Num: 20240323000116, niet-conforme elektriciteit, single-uur elektriciteitsmeter, dubbele beglazing en houten overbeglazing en alarmsysteem (mechanisch en elektronisch). Ruime villa vol charme die wacht op jouw goede ideeën om haar nieuw leven in te blazen!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 845.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1563 m2
Bewoonbare oppervlakte
210 m2
Referentie
AHD2752WUJSG
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€845.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com