Kaart

1380 Lasne Huis Te Koop
365 m² wonen
7346 m² perceel
6 slaapkamers
€1.150.000
Lening simuleren

Deze uitzonderlijke woning in Lasne - Ohain, gebouwd in 1973, biedt een indrukwekkende woonoppervlakte van ongeveer 365 m². Het huis is in zeer goede staat, met ruime kamers en veel natuurlijk licht. Het zuidelijk georiënteerde perceel van 41 are 52 ca biedt een prachtig vrij uitzicht. Er is ook de mogelijkheid om een aangrenzend bouwperceel van 31 are 94 ca aan te kopen voor 600.000 euro.

Op de begane grond vindt u een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een bureau, een woonkamer met open haard, een tweede bureau, een eetkamer, een grote keuken met ontbijthoek, een berging die naar de garage leidt en een tweede vestiaire met toilet. De garage biedt plaats aan twee auto's en heeft een stookruimte.

Buiten is er een zonneterras dat toegankelijk is vanuit alle woongedeeltes, een tuin en parkeerruimte voor zes auto's. Op de eerste verdieping bevindt zich een nachthal, een master suite met walk-in dressing en badkamer, slaapkamers 2 en 3 met toegang tot een doucheruimte, slaapkamers 4 en 5 met toegang tot een badkamer, slaapkamer 6 met wastafel, een nachttoilet, een wasruimte en een bureau met wateraansluitingen. Er is ook toegang tot een zeer grote zolder voor opslag.

De woning is niet conform de elektriciteitsnormen en heeft houten en PVC ramen met enkele en dubbele beglazing. De verwarming is een Weishaupt olieketel uit 2019 met een olietank van 5000 liter. Er is een alarmsysteem aanwezig, zwenkluiken op de begane grond, een geïsoleerde zolder en de villa is aangesloten op de riolering.

Deze charmante en ruime villa is perfect voor een nieuw familieproject in een landelijke omgeving. Een bezoek bij Latour et Petit is zeker aan te raden!

* * *

Lasne - Ohain, Uitzonderlijk eigendom (6SLPK/3BAD/GARAGE) met ± 365 m² woonoppervlak gebouwd in 1973, in zeer goede staat en biedt prachtige volumes en aangenaam licht. Het perceel van 41 are 52 ca. op het zuiden biedt een ononderbroken uitzicht. Mogelijkheid om een aanliggend bouwgrond van 31 are 94 ca voor 600.000 € te verwerven. Begane grond : Inkomhal met vestiaire en gastentoilet, eerste bureau, woonkamer met open haard, tweede bureau, eetkamer, grote keuken met ontbijthoek, berging die leidt naar de garage en tweede vestiaire met toilet. Garage voor twee auto's met stookruimte. Buiten : Terras op het zuiden, toegankelijk vanuit alle woongedeeltes, tuin en parkeerplaats voor 6 auto's. 1e verdieping : Nachthal overloop, master suite bestaande uit een walk-in dressing, badkamer, slaapkamers 2 en 3 die toegang geven tot een doucheruimte, slaapkamers 4 en 5 die toegang geven tot een badkamer, slaapkamer 6 met wastafel, nachttoilet, wasruimte, bureau met wateraansluitingen. Toegang tot zeer grote zolder voor opslag. Techniek : EPB E 352 kWh/m².jaar (20240228017023), elektriciteit niet conform, ramen in hout en PVC met enkele en dubbele beglazing, Weishaupt verwarmingsketel op stookolie (2019) en olietank van 5.000 liter, alarm, zwenkluiken op begane grond, geïsoleerde zolder, villa aangesloten op riolering. Ruime villa vol charme voor een nieuw familieproject in een bucolische omgeving die onmiddellijk ontdekt bij Latour et Petit moet worden !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.150.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
7346 m2
Bewoonbare oppervlakte
365 m2
Referentie
PG-IIDD50YWF
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€1.150.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com