Home Te Koop Huis 8930 Lauwe
Spoorwegstraat 34
Kaart

Spoorwegstraat 34

8930 Lauwe Huis Te Koop
232 m² perceel
3 slaapkamers

Op zoek naar een prachtige woning in Lauwe die u nog geheel naar eigen smaak kunt afwerken? Deze woning beschikt over drie ruime slaapkamers, een grote zolder die plaats biedt aan twee extra kamers, een zonnige tuin, en een garage.

De woning heeft recentelijk een uitgebreide renovatie ondergaan, waarbij de vloeren zijn opgebroken, de leidingen vervangen, nieuwe ramen geplaatst en een nieuwe verwarmingsketel en een badkamer geïnstalleerd. Het enige wat nog rest is de finishing touch om van deze woning uw droomhuis te maken!

Via de entreehal heeft u toegang tot de kelder, de ruime garage of de woonkamer. De leefruimte bestaat uit een salon en een eetkamer met erker, voorzien van elektrische rolluiken voor extra comfort. De gezellige gaskachel in de eetkamer geeft net dat beetje extra sfeer. De aangrenzende keuken dient nog verder afgewerkt te worden.

Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers, eveneens voorzien van nieuwe ramen met rolluiken. De moderne badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, toilet, bad en douche. Via een vaste trap in één van de achterste kamers bereikt u de grote, geïsoleerde zolder.

Terug op de begane grond vindt u de garage die tevens voorbereid is voor het plaatsen van een toilet. Vanuit de keuken of garage heeft u toegang tot de binnenplaats en zongerichte tuin die nog verder aangelegd kunnen worden.

De woning is voorzien van centrale verwarming op aardgas en heeft een kelder. Met nog een aantal laatste aanpassingen kunt u deze woning omtoveren in uw droomhuis. Gelegen in de buurt van openbaar vervoer, winkels, scholen, belangrijke toegangswegen en het levendige centrum van Lauwe.

* * *

Spoorwegstraat 34 - 8930 Lauwe - Nog verder af te werken woning in Lauwe! 3 slaapkamers, grote zolder, tuin en garage ….

Deze woning heeft recent een grote renovatie ondergaan: vloeren opgebroken, leidingen vervangen, nieuwe chauffageketel geplaatst, ramen vervangen, badkamer geïnstalleerd, …. Echter moeten nog een aantal afwerkingen gebeuren zodat deze woning een zalige thuis wordt!
Via de inkomhal stappen we de woning binnen.We hebben er toegang tot de kelder, de grote garage links of de leefruimte rechts. De leefruimte bestaat uit het salon en de eetkamer met erker. In de eetkamer is er ook nog een gaskachel die zorgt voor een extra gezellige toets. De ramen in het salon en de eetkamer zijn ook voorzien van elektrische rolluiken. Aanpalend is er de keuken waar nog een aantal zaken moeten gefinaliseerd worden.
Op de eerste verdieping zijn er 3 mooie, grote slaapkamers. De bovenverdieping werd ook vernieuwd. De badkamer beschikt over een dubbele lavabo, toilet, bad en douche.
Ook hier hebben de ramen langs de voorzijde elektrische rolluiken. Langs de achterzijde zijn het manuele rolluiken.
In één van de achterste kamers hebben we via een vaste trap toegang tot de grote, geïsoleerde zolder. Hier kunnen makkelijk nog 2 kamers worden bijgemaakt.
Terug op de benedenverdieping vinden we de grote garage terug. Hier zijn ook de voorzieningen getroffen voor het installeren van een gelijkvloers toilet.
Via de garage of via de keuken kunnen we naar de koer met zongerichte tuin. De koer en tuin moeten nog verder worden ontruimd en afgewerkt.

Centrale verwarming op aardgas. Kelder aanwezig.

Mits het afwerken van nog een aantal zaken kan dit uw gezellige thuis worden. En dit allemaal in de nabijheid van openbaar vervoer, winkels, scholen, belangrijke invalswegen en het centrum van het levendige Lauwe!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 215.000
Kadastraal Inkomen
€ 379
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1930
Grond oppervlakte
232 m2
Referentie
CXFNZAHCO7I-
Makelaar Code
TK2032
EPC Waarde
307 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240326-0003190367-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€215.000 / Bix Estate
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com