Home Te Koop Huis 9280 Lebbeke
Stationsstraat 59
Kaart

Stationsstraat 59

9280 Lebbeke Huis Te Koop
176 m² wonen
203 m² perceel
3 slaapkamers

Kom dit prachtige, ruime en instapklare huis met drie slaapkamers ontdekken in het hart van Lebbeke tijdens onze bezichtigingsdag op zaterdag 30 maart (op afspraak). Deze woning is een pareltje en dankzij de uitstekende energiescore van 218 (label C), kunt u rekenen op lage energierekeningen. De elektrische installatie is volledig conform.

De begane grond bestaat uit een inkomhal, een gastentoilet, een ruime en lichtovergoten woonkamer met een loungegedeelte, een prachtige keuken uitgerust met fornuis, oven, magnetron, koelkast en vaatwasser, en een inpandige garage met een automatische sectionaaldeur. Op de eerste verdieping bevinden zich twee kamers, waarvan één grote slaapkamer en een kleedkamer. Ook vindt u hier een prachtige badkamer met een aparte inloopdouche, een bad en een extra toilet. De tweede verdieping biedt plaats aan nog eens twee slaapkamers.

Buiten geniet u van een zonnige tuin met terras, die ook bereikbaar is via de naastgelegen oprit die plaats biedt aan een voertuig. Al uw noden zijn vervuld met horeca, winkels, een crèche, het station en openbaar vervoer op loopafstand van de woning. Een extra troef is de toegang aan de achterzijde (Centrumstraat) die direct naar de tuin leidt, ideaal voor fietsen, tuinuitrusting en vuilnisbakken.

Meer informatie en bezoek voor de bezichtigingsdag van zaterdag 30 maart (op afspraak) op 052690691 of jens@immotijl.be. Deze centraal gelegen topwoning is een must-see!

* * *

Stationsstraat 59 - 9280 Lebbeke - BEZOEKDAG ZATERDAG 30 MAART MITS AFSPRAAK! Een pareltje in het centrum van Lebbeke, dat is deze ruime instapklare woning met 3 slaapkamers. Met een goede energiescore van 218 (label C) ben je hier verzekerd van lage energiefacturen. Conforme elektrische installatie. Indeling gelijkvloers: inkomhal, gastentoilet, ruime lichtrijke leefruimte met salon, een fraaie keuken (fornuis, oven, magnetron, frigo en vaatwasser) en de inpandige garage met automatische sectionaal poort Op de 1ste verdieping zijn er 2 kamers, waarvan 1 ruime slaapkamer en een dressing. Verder beschikt dit verdiep over een zeer knappe badkamer – met aparte inloopdouche én bad én extra toilet. De tweede verdieping biedt plaats aan 2 extra slaapkamers. Verder beschikt deze prachtige woonst over een zonnige tuin met terras. De tuin kan u tevens bereiken via de oprit (geschikt voor een wagen) naast de woning. Horeca, winkels, crèche, station en openbaar vervoer: alle voorzieningen op wandelafstand. Kortom, een topwoning op een zeer centrale locatie. Extra troef is de doorgang aan de achterzijde (Centrumstraat), waarlangs je rechtstreeks de tuin bereikt. (handig voor fietsen, tuingerief en vuilnisbakken). Meer info en bezoeken voor BEZOEKDAG van ZATERDAG 30 MAART (mits afspraak): 052690691 of jens@immotijl.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 359.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
203 m2
Bewoonbare oppervlakte
176 m2
Referentie
X1WROP074JIP
Makelaar Code
5920223
EPC Waarde
218 kWh/m2
EPC Label
C
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€359.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com