Home Huis 9280 Lebbeke
Hof-ter-Ventstraat 13
Kaart

Hof-ter-Ventstraat 13

9280 Lebbeke Huis
1192 m² wonen
9102 m² perceel
2 slaapkamers
€315.000

Deze solide bungalow is gelegen in een rustige doodlopende straat. Het bijzondere aan deze woning is dat alle leefruimte zich op het gelijkvloers bevindt. De woning staat op een groot perceel van wel 910 m² en biedt 119 m² aan bewoonbare oppervlakte. De staat van onderhoud is uitstekend, met recente vernieuwingen zoals het platte dak.

Bij binnenkomst stapt u in een ruime hal die toegang geeft tot een lichte woonkamer en aangrenzende keuken. Daarnaast zijn er een kantoorruimte, een kleine bergruimte en een berging in de kelder aanwezig. De bungalow heeft twee ruime slaapkamers, een volledig uitgeruste badkamer en een apart gastentoilet. Met een paar eenvoudige aanpassingen kan de keuken en woonkamer omgevormd worden tot een open geheel.

Er is ruimte voor het parkeren van twee auto's in de dubbele garage, maar deze zou ook kunnen dienen als wasplaats of workshop. Extra parkeergelegenheid is beschikbaar op de oprit. De woning is centraal maar rustig gelegen. Geniet van het buitenleven in de onderhoudsvriendelijke tuin of op één van de twee terrassen.

Het is ook belangrijk om te vermelden dat het EPC-certificaat geen rekening houdt met de dakisolatie. De renovatie van het dak is echter uitgevoerd met Argexbeton welfsels die een isolatiewaarde van 0.15 m²K/W hebben.

Snel handelen is de boodschap! Voor een gratis schatting of meer informatie, neem contact op met Dieter van IMMO ARTHUR SEGERS via 052/46.00.00 of info@arthur.be!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Hof-ter-Ventstraat 13 - 9280 Lebbeke - In een doodlopende straat, vinden we deze voorlaatst gebouwde solide bungalow-woning op rustige ligging terug. De troef bij uitstek is dat de volledige bewoonbare oppervlakte zich op het gelijkvloers bevindt. Het pand beschikt over een grondoppervlakte van maar liefst 910 m² en een bewoonbare oppervlakte van 119 m². Het pand bevindt zich verder in TOP onderhouden staat. Doorheen de jaren kreeg het pand de nodige aandacht voor onderhoud. Zo is recentelijk nog het platte dak vernieuwd! Deze bungalow beschikt over een rijkelijk ruime inkomhal, lichtrijke leefruimte met aansluitend de keuken, bureau, kleine berging en berg-kelder. Verder heeft deze woning 2 volwaardige slaapkamers alsook een uitgeruste badkamer en een afzonderlijk gasten-toilet. Mits enkele ingrepen is het mogelijk tot creëren van één open geheel tussen de keuken en woonkamer. Uw wagen(s) parkeren doet U in de dubbele garage die voorzien is voor 2 voertuigen of op de oprit. Ook kan U de garage als wasplaats of man-cave/werkplaats gebruiken. Zeer rustig, doch uiterst centraal gelegen. Van "den buiten'' genieten doet U in de onderhoudsvriendelijke tuin of op 1 van de 2 terrassen. Opmerking bij het EPC: Dit attest houdt geen rekening met dak-isolatie (echter is de dak-renovatie gedaan met welfsels in Argexbeton die een iso-waarde hebben van: 0.15 m²K/W). Voor de snelle beslissers! Voor een GRATIS SCHATTING of meer informatie, contacteer Dieter van IMMO ARTHUR SEGERS via 052/46.00.00 of via info@arthur.be!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 315.000
Kadastraal Inkomen
€ 992
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1979
Grond oppervlakte
9102 m2
Bewoonbare oppervlakte
1192 m2
Referentie
N7-78MQFJKCJ
Makelaar Code
5922753
EPC Waarde
646 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
3136939
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€315.000 / Arthur Segers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com