Home Te Koop Huis 9280 Lebbeke
Fortstraat 28
Kaart

Fortstraat 28

9280 Lebbeke Huis Te Koop
151 m² wonen
1.189 m² perceel
3 slaapkamers

Op zoek naar een charmante woning die klaar staat om opgeknapt te worden? In de rustige Fortstraat, dichtbij het centrum van Lebbeke, ontdekt u dit verborgen pareltje.

De woning is momenteel in need of a makeover, maar biedt enorm veel potentieel. Op de begane grond vindt u een inkomhal, ruime woonkamer, gezellige eetplaats, keuken en wasruimte, aangevuld met een comfortabele veranda en toilet. De eerste verdieping telt twee royale slaapkamers van elk 15 vierkante meter en een badkamer. Via de trap in de nachthal bereikt u de zolder, die nog talloze mogelijkheden biedt voor uitbreiding, zoals extra slaapkamers.

De charme van deze woning wordt benadrukt door de centrale verwarming op stookolie. Maar de echte trekpleister is ongetwijfeld de tuin. Een must voor groenliefhebbers, perfect voor wie graag zijn handen uit de mouwen steekt of huisdieren heeft.

Als extra pluspunt ligt het station op wandelafstand en binnenkort geniet u ook van een veilige fietssnelweg tussen Lebbeke en Dendermonde.

Benieuwd om een eerste indruk van deze woning op te doen? Breng dan een virtueel bezoek via onze website of via onderstaande link: my.matterport.com. Voor meer informatie of een bezoek, neem contact op via jens@immotijl.be of bel naar 052/690.691.

* * *

Fortstraat 28 - 9280 Lebbeke - Op te knappe woning, nabij het centrum van Lebbeke? Deze vindt u in de verkeersarme Fortstraat.

De te renoveren woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, ruime leefruimte, eetplaats, keuken en wasruimte, veranda en toilet. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers (15m² elk) en de badkamer. Via de vaste trap in de nachthal bereikt u de zolderverdieping, deze biedt nog tal van uitbreidingsmogelijkheden (extra slaapkamer(s)).

De woonst heeft centrale verwarming op stookolie.

De tuin is onmiskenbaar een grote troef voor eigenaars met groene vingers en/of dierenliefhebbers. Het station bevindt zich op wandelafstand, en over afzienbare tijd doet ook een veilige fietssnelweg tussen Lebbeke en Dendermonde hier zijn intrede.

Benieuwd naar deze eigendom? U kan alvast even binnenkijken door middel van het virtuele bezoek op onze website (klik op ‘360°’) of via deze link: my.matterport.com

Meer info en bezoeken: jens@immotijl.be of 052/690.691

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 219.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1.189 m2
Bewoonbare oppervlakte
151 m2
Referentie
9TGWZFEHBUK-
Makelaar Code
5916215
EPC Waarde
304 kWh/m2
EPC Label
D
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€219.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com