Home Huis 9280 Lebbeke
Fortstraat 8
Kaart

Fortstraat 8

9280 Lebbeke Huis
180 m² wonen
286 m² perceel
3 slaapkamers
€345.000

Welkom in deze recentelijk gemoderniseerde woning, uitgerust met alle gemakken voor een comfortabel leven. Bij binnenkomst worden gasten verwelkomd in een sfeervolle woon- en eetkamer, die harmonieus overgaat in een prachtig ingerichte open keuken. Met kwalitatieve 'Smeg' apparaten, inclusief een kookeiland en een Amerikaanse koelkast, is de keuken het kloppend hart van de woning. Een lichte veranda, functionele badkamer met douche, wastafel, wasmachine- en drogeraansluitingen en een handige opbergruimte completeren de benedenverdieping.

Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers, terwijl de bovenste verdieping, bereikbaar via een vaste trap, een extra grote slaapkamer herbergt. Buiten vind je een zonnige tuin op het zuidwesten, perfect om te ontspannen op warme dagen. De woning heeft ook een eigen oprit die naar een ruime garage leidt, uitgerust met een automatische deur en extra opslagruimte, en directe toegang tot de tuin biedt. Voor het huis is veel parkeergelegenheid beschikbaar.

Met centrale verwarming op aardgas, energie-efficiënte beglazing en een gunstige EPC-waarde is dit huis niet alleen warm en gezellig, maar ook energiezuinig. Neem alvast een virtuele tour op my.matterport.com. Gelegen op loopafstand van het centrum van Lebbeke, is deze woning ideaal geplaatst voor een gemakkelijk stadsleven. Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, neem dan contact op met Nathaly via nathaly@immotijl.be of bel 0486 17 07 61.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Fortstraat 8 - 9280 Lebbeke - Deze recent vernieuwde woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, een gezellige woonkamer met eetplaats en ingerichte open keuken (toestellen van kwaliteitsmerk 'Smeg') incl. eiland en Amerikaanse koelkast, een mooie veranda, badkamer (douche, lavabomeubel en aansluiting wasmachine/droogkast), een handige berging en een apart toilet. Op de 1ste verdieping vindt men 2 ruime slaapkamers. Op de bovenste verdieping (toegankelijk via vaste trap) vindt men nog een grote, extra slaapkamer.

Achteraan de woning vindt men het terras met de zonnige tuin (ideale zuidwest oriëntatie)! Een extra troef is de achtergelegen oprit met aansluitend de ruime garage (voorzien van een automatische poort) die nog extra opbergruimte biedt. Via de garage heeft men ook rechtstreekse toegang tot de tuin. Er is ook voldoende parkeergelegenheid vooraan de woning.

Deze woning is voorzien van CV op aardgas, hoogrendementsbeglazing, gunstig EPC, ... Neem gerust al eens een kijkje binnenin via onze virtuele rondleiding: my.matterport.com

Goed gelegen op wandelafstand van centrum Lebbeke! Voor meer info en/of een bezoek ter plaatse, contacteer Nathaly via nathaly@immotijl.be of 0486 17 07 61.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 345.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
286 m2
Bewoonbare oppervlakte
180 m2
Referentie
LRU1CL6GZ5KW
Makelaar Code
5925579
EPC Waarde
179 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€345.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com