Home Te Koop Huis 9280 Lebbeke
Lange Minnestraat 34
Kaart

Lange Minnestraat 34

9280 Lebbeke Huis Te Koop
2302 m² wonen
1802 m² perceel
5 slaapkamers

Op zoek naar een royaal gerenoveerde woning op loopafstand van het openbaar vervoer, winkels en scholen? Ontdek deze uitnodigende woning die sinds 2018 een grondige renovatie ondergaan heeft. Geniet van handige voorzieningen zoals een inkomhal met ingebouwde kasten, een ruime bureau, kelder, berging en afzonderlijk toilet.

De lichtovergoten woonkamer, aparte eetruimte en gloednieuwe keuken (geïnstalleerd in 2019) bieden alle comfort. De eerste verdieping herbergt drie grote slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche en toilet, aangevuld met een dressing met ingebouwde kasten, en een uitgebreide berging met extra zolderruimte.

De tweede verdieping biedt nog twee sfeervolle slaapkamers en een praktische douchekamer (materiaal en leidingen aanwezig, enkel te installeren). De leefruimte wordt buiten voortgezet met een gezellige binnenplaats/terras, stads-tuintje en buitenberging. Dankzij een gemeenschappelijke zij-ingang is er gemakkelijk toegang voor fietsen en vuilniszakken.

Tijdens de renovatie werden nieuwe gevels, ramen, deuren, vloeren, elektriciteitsinstallatie, aardgasinstallatie, keuken, bureel, slaapkamers en douchekamer geïnstalleerd, samen met muur- en dakisolatie. De woning geniet bovendien van een goede EPC score van 281kwh/m².

Hoewel er nog enkele opfrissingswerken nodig zijn, kan dit zeker uw aangename nieuwe thuis worden. Plan snel uw afspraak! Let op: de woning is gelegen in een overstromingsgevoelig gebied (P score: D - G score: D). Wg/Vg/Gvv/Gvkr/Gmo.

* * *

Lange Minnestraat 34 - 9280 Lebbeke - Ruime woning die recent werd gerenoveerd (vanaf 2018) en gelegen is op wandelafstand van het openbaar vervoer, winkels en scholen. Deze omvat een inkomhal met ingebouwde kasten, groot bureel, kelder, berging en apart toilet. Een lichtrijk salon met aparte eetplaats en een nieuwe mooie keuken (2019) zorgen voor alle comfort. Op het eerste verdiep zijn er 3 grote slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche en toilet. Eveneens is er een dressing met ingebouwde kasten en een ruime berging met extra zolderruimte. Op het tweede verdiep zijn er nog 2 gezellige slaapkamers en een praktische douchekamer met douche, lavabo en toilet (materiaal en leidingen aanwezig, enkel te plaatsen). Aan ruimte is hier geen tekort! Een binnenkoer/terras met stadstuintje en een buitenberging zorgt ervoor dat u van het zonnetje buiten kan genieten! Bovendien is er een gemeenschappelijke doorgang opzij van de woning voor toegang met uw fietsen en vuilniszakken. Deze charmante woning heeft volgende renovatiewerken ondergaan: Nieuwe gevel, ramen, deuren, vloeren, elektriciteit is conform, aardgasinstallatie, keuken, bureel, slaapkamers en douchekamer op het 2e verdiep, isolatie van de muren en het dak én een goede EPC score! Mits nog een paar opfrissingswerken wordt dit zeker uw aangename thuis! Maak snel uw afspraak! EPC: 281kwh/m² UC: 0002867371-RES-1 label C. Gelegen in overstromingsgevoelig gebied (P score: D - G score: D). Wg/Vg/Gvv/Gvkr/Gmo.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 285.000
Kadastraal Inkomen
€ 663
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1937
Grond oppervlakte
1802 m2
Bewoonbare oppervlakte
2302 m2
Referentie
5VOXL3GUB3WD
Makelaar Code
5921686
EPC Waarde
281 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230417-0002867371-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€285.000 / Optima
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com