Home Te Koop Huis 9340 Lede
Langehaag 91-W4
Kaart

Langehaag 91-W4

9340 Lede Huis Te Koop
160 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek de charme van het Aperoni-project in Lede! Dit prachtige semi-vrijstaande huis herdefinieert elegantie en vormt één van de zes sprankelende nieuwbouwwoningen binnen dit betoverende project.

Bij binnenkomst word je begroet door een royaal bemeten hal, gevolgd door een handige garage, een gastentoilet en een praktische berging, allemaal op de begane grond. De ruime leefruimte van 51,7m² biedt een perfecte combinatie van comfort en gezelligheid.

De eerste verdieping beschikt over drie knusse slaapkamers, een dressing van 5,9m², een luxueuze badkamer en zelfs een apart toilet voor extra gemak.

Buiten kun je genieten van een groot terras van 32m² en een ronduit prachtige tuin van 234m² - ideaal om te tuinieren of gewoonweg te ontspannen in de zon.

Met prijzen vanaf €538.100 is dit niet zomaar een woning - het is jóuw toekomstige thuis in het hartje van Aperoni.

Heb je nog vragen of wens je een bezoek? Contacteer Karen van OC Vastgoed op 0494 61 60 93 en ontdek vandaag nog jouw droomhuis!

* * *

Langehaag 91-W4 - 9340 Lede - Stap binnen in het betoverende Aperoni-project in het hart van Lede! Deze charmante halfopen woning is een juweeltje among zes schitterende nieuwbouwwoningen in het betoverende Aperoni-project.

Op de begane grond wacht een warm welkom met een ruime inkomhal, een handige garage, een gastvrij toilet en een praktische berging. Ontdek dan de royale leefruimte van 51,7m², waar gezelligheid en comfort samenkomen.

De eerste verdieping verleidt met drie gezellige slaapkamers, een dressing van 5,9m² , een badkamer en zelfs een apart toilet voor extra gemak.

Buiten is er een ruim terras van 32m² waar u kunt genieten van de frisse lucht en een prachtige tuin van 234m², perfect om uw groene vingers te laten wapperen of om te ontspannen in de zon.

Vanaf €538.100 is deze prachtige woning van u. Dit is meer dan een huis; dit is uw nieuwe thuis in Aperoni!

Neem voor meer informatie of een bezoek contact op met Karen OC Vastgoed via 0494 61 60 93 en ontdek jouw toekomstige thuis vandaag nog!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 538.100
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
160 m2
Referentie
3UTAOD3VD2TW
Makelaar Code
KRNB-2105C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€538.100 / OC Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com