Home Te Koop Huis 9050 Ledeberg
Willem Blanckestraat 25
Kaart

Willem Blanckestraat 25

9050 Ledeberg Huis Te Koop
4 slaapkamers

Op zoek naar een vastgoedinvestering of een woonplaats voor je studerende kinderen? Dit huis in de sfeervolle en rustige buurt van Ledeberg biedt het allemaal. Het gelijkvloers telt twee volledig uitgeruste studio's, elk met hun eigen keuken en badkamer. De eerste verdieping beschikt over twee extra slaapkamers naast een ruime keuken en badkamer. Bovendien is er een flexibele zolder die als extra opslagruimte gebruikt kan worden of eventueel kan omgetoverd worden tot aanvullende woonruimte.

Dit vastgoed bezit genereert momenteel een constante huurinkomst van 1.800 euro per maand, wat het een ideale investeringsopportuniteit maakt. Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, neem contact op met Philip op 0497 40 15 93 of per e-mail: info@dwimmo.be.

* * *

Willem Blanckestraat 25 - 9050 Ledeberg - Op zoek naar een investering met een stabiele huurinkomstenbron of een woning voor uw studerende kinderen? Deze woning biedt beide mogelijkheden. Gelegen in de rustige en gezellige omgeving van Ledeberg, biedt deze woning: - Op het gelijkvloers: twee complete studio's met eigen voorzieningen (keuken & badkamer) - Op de eerste verdieping vinden we twee extra slaapkamers, een ruime keuken & badkamer- Zolderruimte: De zolder is een veelzijdige ruimte die flexibel kan worden benut voor extra opslag of potentieel kan worden omgezet tot extra woonruimte.De woning genereert momenteel een vaste huuropbrengst van 1.800,- euro/maand. Een unieke kans voor investeerders. EPC label: F, renovatieverplichting van toepassingVoor meer info en/of een bezoek contacteer Philip op het nummer 0497 40 15 93 of via mail: info@dwimmo.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 280.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
UTXETOW3FLFJ
Makelaar Code
Willem Blanckestraat 25
EPC Waarde
532 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20240408-0003180411-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€280.000 / DW Immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com