Home Te Koop Huis 8880 Ledegem
Sint Pieterstraat 118
Kaart

Sint Pieterstraat 118

8880 Ledegem Huis Te Koop
200 m² wonen
838 m² perceel

Deze charmante landelijke woning, gelegen op een perceel van 838m², staat te koop. De woning is uitgerust met twee garages en 13 zonnepanelen met een zonneboiler, wat bijdraagt aan een energiezuinige levensstijl. In 2023 zijn alle ramen en deuren opnieuw geschilderd, wat de woning een frisse en moderne uitstraling geeft.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met een gastentoilet en vestiaire. Deze leidt naar de royale woonkamer met open keuken en bijkeuken. De vele ramen met dubbele beglazing en het schuifraam dat naar de tuin leidt, zorgen voor veel natuurlijk licht en een open gevoel. De woning is voorzien van een recent vernieuwd gasverwarmingssysteem en een houtkachel voor extra warmte en gezelligheid.

De badkamer is uitgerust met een Whirlpool bad, wastafel en douche. Op de bovenverdieping vindt u drie slaapkamers, een toilet, ingebouwde kasten in de gang en een zolder. De slaapkamers zijn voorzien van nieuwe Velux ramen, waarbij de master bedroom ook beschikt over een automatisch rolluik.

De grote tuin op het zuidwesten is volledig omheind en biedt veel privacy, aangezien er geen directe buren zijn, alleen landbouwvelden. Met de recent geïnstalleerde ACD-serre kunt u uw eigen groenten kweken. De aanwezige steenput kan de hele woning van water voorzien, maar er is ook een aansluiting op het stadswater beschikbaar.

Deze woning heeft een gunstig EPC C 228 en ligt dichtbij de snelweg. De elektriciteit is conform en er is een Era Comfort Garantie. De vraagprijs voor deze prachtige woning is 400.000 euro, met biedingen vanaf 375.000 euro.

* * *

Sint Pieterstraat 118 - 8880 Ledegem - Landelijke woning te koop op 838m²
Het domein beschikt over 2 garages, 13 zonnepanelen & zonneboiler. Ramen en deuren buiten pas opnieuw geverfd geweest in 2023.
Via de ruime inkomhal met gastentoilet en vestiare komt u in de ruime living met open keuken en bijkeuken. Woning geeft een zeer open gevoel met schuifraam die u direct in de tuin brengt. De vele vensters met dubbele beglazing zorgen voor een zeer lichtrijke woning. De leidingen van de centrale verwarming op gas werden recentelijk volledig vernieuwd. Er is ook een houtkachel aanwezig. In de ruime ruimte naast de keuken hebt u plaats om alle toestellen & voorraden te plaatsen.
De badkamer bestaat uit een Whirpool bad, lavabo en douche. Boven zijn 3 slaapkamers, toilet ingemaakte kasten in de gang & een zolder. In de slaapkamers zitten nieuwe velux ramen met in de master bedroom een automatisch rolluik. De grote Zuid-West gerichte tuin is voorzien van electriciteit. Deze volledig omheinde tuin is een baken van rust want er zijn geen dichte buren, enkel landbouwvelden. De recente serre van ACD zorgt ervoor dat u perfect uw eigen groenten kan kweken. De steenput kan de hele woning voorzien van water.(aansluiting stadswater aanwezig, kan makkelijk overschakelen. in de regenwaterput zit een pomp met kraan om de te tuin water te geven
+ Gunstig epc C 228
+ Dichtbij autostrade
+ Electriciteit conform
+ Era Comfort Garantie
vanaf 375.000 - vraagprijs 400.000 euro

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 375.000
Kadastraal Inkomen
€ 505
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1988
Grond oppervlakte
838 m2
Bewoonbare oppervlakte
200 m2
Referentie
YJJHSOEQ-J-1
EPC Waarde
228 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230417-0002867273-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€375.000 / ERA @t Home
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com