Home Te Koop Huis 3061 Leefdaal
Dorpstraat 535
Kaart

Dorpstraat 535

3061 Leefdaal Huis Te Koop
279 m² wonen
130 m² perceel

Gelegen tussen Leuven en Brussel, vind je dit rustig gelegen, volledig gerenoveerde huis in het groene dorpje Leefdaal. Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 279m² en tal van voorzieningen in de buurt zoals winkels, horeca, scholen en een sporthal, biedt dit huis alles wat je nodig hebt. Bovendien ligt het op slechts enkele minuten van de E40/E314.

Op de begane grond vind je een lichte woonkamer met gashaard en uitzicht op het terras, een eetkamer met open keuken en een gastentoilet. De eerste verdieping, bereikbaar via een sierlijke trap, herbergt twee ruime slaapkamers, waarvan één met een aangrenzende dressing, een badkamer met dubbele wastafel, bad, douche en toilet, en een wasruimte.

De ruime en afgewerkte zolder, bereikbaar via een vaste trap, biedt de mogelijkheid om nog minstens twee extra kamers te creëren. Buiten is er een kleine omheinde tuin waar je in alle privacy kunt genieten van de buitenlucht.

Het huis is asbestveilig en de elektriciteit is conform de normen, dus er is geen renovatieplicht. Dit maakt deze woning de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een instapklare woning op een geweldige locatie.

* * *

Dorpstraat 535 - 3061 Leefdaal - Tussen Leuven en Brussel treffen we het rustig gelegen dorpje Leefdaal.  Bekend om haar groene landschap en weidse velden staat dit dorp garant voor een rustig thuiskomen.
Deze kwalitatief volledig gerenoveerde/modern afgewerkte woning heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 279m² en bevindt zich vlakbij tal van voorzieningen, o.m. winkels zoals Aldi, Delhaize, Carrefour Express, bakker, slager, verschillende horecagelegenheden, scholen, sporthal etc. en op slechts enkele minuten verwijderd van het op- en afrittencomplex van de E40/E314. 
De woning bestaat op het gelijkvloers uit een lichtrijke woonkamer met een gezellige gashaard en zicht op het terras, een eetkamer met open keuken en gastentoilet. Via de sierlijke trap komt men terecht op de 1ste verdieping. Hier schuilen 2 ruime slaapkamers, waarvan eentje met een geweldige dressing in annex, een badkamer met dubbel lavabomeubel, bad, douche en toilet en een wasplaats. 
Via de vaste trap komt men terecht op de zeer ruime en afgewerkte zolderruimte (ca. 66m²). Hier kan men nog minstens 2 extra kamers creëren. 
Buiten is er een klein omheind tuintje waar men in alle privacy kan genieten van de buitenlucht. 
Geen renovatieplicht - elektriciteit conform - asbestveilig!
Kortom, een zeer ruime woning op een geweldige ligging die volledig instapklaar is. 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 470.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
130 m2
Bewoonbare oppervlakte
279 m2
Referentie
5D0Z5L1IY4M1
EPC Waarde
323 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€470.000 / Immo de Dijle
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com