Home Te Koop Huis 2811 Leest
Tiendenschuurstraat 9A-9B
Kaart

Tiendenschuurstraat 9A-9B

2811 Leest Huis Te Koop
224 m² wonen
1268 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze volledig gerenoveerde woning, gekoppeld aan een extra huis met enorm potentieel, gelegen in de rustige, groene omgeving van Leest. Het pand bestaat uit twee afzonderlijke huizen, elk met een eigen ingang.

Het eerste huis is volledig gerenoveerd en voorzien van zonnepanelen met batterij. Het interieur omvat een gastvrije inkomhal die leidt naar een lichte woonkamer, verrijkt door grote ramen. Aansluitend vindt u een volledig uitgeruste open keuken, een berging en een gastentoilet. De eerste verdieping biedt een dressing, een badkamer en een slaapkamer. De ruime zolder kan gemakkelijk worden omgevormd tot twee extra slaapkamers.

Het tweede huis, momenteel nog in ruwbouw, heeft een bewoonbare oppervlakte van 81m². Het is winddicht gemaakt en voorzien van nieuwe ramen. Gas-, water- en elektriciteitsleidingen zijn al aanwezig. Het ontwerp laat ruimte voor toekomstige isolatie tegen de buitengevel. Deze woning biedt talloze mogelijkheden, zoals het uitoefenen van een vrij beroep of verhuur.

Bij de huizen hoort ook een ruime tuin van 10a46ca, gericht op het zuidoosten. Als u op zoek bent naar een rustige woonplek met nabijheid van alle voorzieningen, neem dan zeker contact met ons op voor een bezoek!

* * *

Tiendenschuurstraat 9A-9B - 2811 Leest - Volledig gerenoveerde woning + extra woning met veel potentieel in de groene omgeving van Leest. Dit pand bestaat uit 2 woningen met elk een aparte ingang. De eerste woning is volledig gerenoveerd en beschikt over zonnepanelen met batterij. U komt binnen in de inkomhal. Van hieruit komt u in de woonkamer die omwille van de grote raampartijen van veel lichtinval genieten. Aan de woonkamer is de volledig uitgeruste open keuken verbonden. Aan de keuken bevindt zich een berging en het gastentoilet. Op de eerste verdieping beschikt u over een dressing, badkamer en een slaapkamer. Er is ook een ruime zolder aanwezig die perfect tot 2 slaapkamers kan omgevormd worden. De tweede woning is een kleinere woning met een bewoonbare oppervlakte van 81m². Deze woning bevindt zich nog in ruwbouw status. De woning is volledig wind dichtgemaakt en is al voorzien van nieuwe ramen.De nodige leidingen voor gas, water en elektriciteit zijn ook reeds aanwezig in de woning. Deze ramen zijn ook al naar voor geplaatst zodat er in de toekomst isolatie tegen de buitengevel kan geplaatst worden.Deze woning heeft zeer veel mogelijkheden zoals het uitoefenen van een vrij beroep, om te verhuren, enzo.Bij deze woningen hoort ook een zeer ruime zuidoost georiënteerde tuin van maar liefst 10a46ca. Wilt u graag rustig wonen, maar toch vlakbij alle voorzieningen? Contacteer ons dan zeker voor een bezoek! (info@demakelaardij.be of 015/20.20.82)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 399.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1268 m2
Bewoonbare oppervlakte
224 m2
Referentie
CSLX0KWBKNT5
Makelaar Code
5103
EPC Waarde
176 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240304
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€399.000 / De Makelaardij
11 Mar 2024
€420.000 / De Makelaardij
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com