Home Huis 8432 Leffinge
Wielewaalstraat 18
Kaart

Wielewaalstraat 18

8432 Leffinge Huis
160 m² wonen
488 m² perceel
3 slaapkamers
€299.000

Deze ruime halfopen woning is gelegen in het rustige en groene Leffinge, ideaal gesitueerd tussen Brugge en de kust. De woning is toegankelijk via belangrijke invalswegen en biedt een oase van rust met alle comfort binnen handbereik.

Bij het betreden van de woning word je verwelkomd in de inkomhal die ook een toilet huisvest. De benedenverdieping wordt verder gekenmerkt door een lichte, ruime woonkamer uitgerust met een gezellige pelletkachel. Iets verder bevindt zich een afzonderlijke, volledig ingerichte keuken, voorzien van alle nodige apparatuur waaronder een kookplaat, dampkap, koelkast, oven, microgolfoven en vaatwasser.

Daarnaast bevindt zich op de begane grond een praktische berging/wasruimte en een inpandige garage met automatische poort. De bovenverdieping van de woning telt drie slaapkamers en een badkamer uitgerust met een inloopdouche en dubbel wastafelmeubel. De zolderverdieping, bereikbaar via een uitschuifbare trap, biedt extra opbergruimte.

Buiten de woning geniet je van een ruime oprit met carport en een verzorgde tuin met terras, pergola en tuinhuis. Additionele kenmerken van deze prachtige woning zijn de aanwezigheid van een regenwaterput (5.000 L), een gasaansluiting en overal rolluiken voor extra comfort en veiligheid.

Deze woning, gelegen in een prachtige groene omgeving, is de ideale plek voor wie op zoek is naar rust en ruimte maar toch graag dicht bij alles wil zijn. Het zal je zeker bekoren met zijn vele faciliteiten en prachtige ligging.

* * *

Wielewaalstraat 18 - 8432 Leffinge - Deze ruime halfopen woning bevindt zich in een rustige & groene residentiële wijk te Leffinge nabij invalswegen tussen Brugge en de kust. De indeling is als volgt: BENEDENVERDIEPING: inkom met toilet, lichtrijke woonkamer voorzien van pelletkachel, aanpalende veranda, aparte ingerichte keuken (kookplaat, dampkap, koelkast, oven, microgolfoven, spoelbak, vaatwasser), berging/wasplaats, inpandige garage met automatische poort. BOVENVERDIEPING: 3 slaapkamers, badkamer (inloopdouche, dubbel wastafelmeubel). ZOLVERDIEPING: opbergruimte bereikbaar via uitschuifbare zoldertrap. BUITENOMGEVING: ruime oprit met carport, verzorgde tuin met terras, pergola en tuinhuis.

Extra troeven:
- rustige ligging met groen voor de deur
- leuke tuin
- regenwaterput (5.000 L)
- gasaansluiting aanwezig
- overal rolluiken

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1980
Grond oppervlakte
488 m2
Bewoonbare oppervlakte
160 m2
Referentie
1DBOGGK0F1XL
Makelaar Code
BB/NR/TK/1546
EPC Waarde
50900 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20231012-0003012682-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€299.000 / Bricx Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com