Home Te Koop Huis 6860 Leglise
Du Routeux 13
Kaart

Du Routeux 13

6860 Leglise Huis Te Koop
175 m² wonen
637 m² perceel

Ontdek deze charmante boerderij in het hart van Gennevaux, op slechts 1,5 km afstand van Léglise en genesteld op een uitgestrekt stuk grond van 6,37 hectare. Deze woning zal je betoveren met zijn karakteristieke stenen muren, houten balken en prachtig aangelegde tuin.

Op de begane grond vind je een hal, keuken, gezellige zitkamer met houtkachel, stookruimte, apart toilet en een badkamer voorzien van wastafel, douche en bad. De eerste verdieping biedt een nachthal en drie slaapkamers, terwijl de tweede verdieping een ruime zolder herbergt.

De boerderij is uitgerust met PVC ramen met dubbele beglazing en centrale verwarming op olie. De warmwaterproductie is verbonden met de boiler. Het dak is gemaakt van natuurlijk leisteen.

Houd er rekening mee dat de verkoop onderhevig is aan registratierechten. De geadverteerde prijs dient als basis voor onderhandelingen, maar is niet bindend voor de verkoper. Alle verstrekte informatie is indicatief en niet contractueel. Bezichtigingen worden georganiseerd in aanwezigheid van Era Topimmo.

* * *

Du Routeux 13 - 6860 Leglise - Deze karakteristieke boerderij ligt in het hart van het dorp Gennevaux, op 1,5 km van Léglise, op 6,37 hectare grond. Je zult dol zijn op de stenen muren, de balken en de ideaal aangelegde tuin. Het bestaat uit
Begane grond: hal, keuken, zitkamer met houtkachel, stookruimte, aparte wc en badkamer (wastafel, douche en bad).
1e verdieping: een nachthal en 3 slaapkamers.
2e verdieping: een zolder
Technische aspecten: PVC ramen met dubbele beglazing, niet-conforme elektriciteitsmeters met één uur, centrale verwarming op olie, bovengrondse tank van 2000 liter. Warmwaterproductie aangesloten op de boiler. EPB E. Natuurlijk leistenen dak. Rioolaansluiting.
Verkoop onderworpen aan registratierechten (mogelijkheid om te profiteren van lagere registratierechten onder voorwaarden). De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet contractueel. Bezichtiging in aanwezigheid van Era Topimmo.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 240.000
Kadastraal Inkomen
€ 290
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
637 m2
Bewoonbare oppervlakte
175 m2
Referentie
NK-B84NFE696
EPC Waarde
373 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20230729005589
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
La zone d'habitat à caractère rural
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€240.000 / Topimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com