Kaart

8860 Lendelede Huis
196 m² wonen
1131 m² perceel
4 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Moderne villa met 4 slaapkamers, een dubbele garage en een kantoor op de begane grond, gelegen op een perceel van 1131m².

Deze woning is gebouwd door de huidige eigenaar die de woning altijd met grote zorg heeft onderhouden.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een statige hal, compleet met design plafondlamp, vestiaire, toilet en een kantoor op de begane grond. De woonkamer met gashaard is uitgerust met een ingebouwde muziekinstallatie, grote ramen, een hoog plafond en toegang tot het terras aan de voorzijde en de aangrenzende keuken. De volledig uitgeruste keuken heeft twee handige bergingen, waarvan één dient als verbinding tussen de garage en de keuken en beschikt over een douche.

Op de bovenverdieping zijn er 4 slaapkamers. Op de gang bevindt zich een badkamer met ligbad en wastafel. Elke kamer biedt een landelijk uitzicht, waaronder de masterbedroom met een eigen, aparte wastafelruimte. Daarnaast is er een functionele zolder beschikbaar.

De tuin heeft een groot terras, een ruim tuinhuis, volgroeide hagen die veel privacy bieden, een landelijk uitzicht (met lavendel op de achtergrond) en een doorgang van één van de dubbele garages. Eén van de twee garages heeft een smeerput en een zolder.

PLUSPUNTEN:
+ Kantoor op de begane grond
+ Landelijke uitzichten
+ 4 slaapkamers
+ Uiterst verzorgde woning

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Up-to-date villa met 4 slks, dubbele garage en gelijkvloers bureau op 1131m². Up-to-date villa met 4 slks, dubbele garage en gelijkvloers bureau op 1131m².

Deze woning is gebouw door de huidige eigenaar die steeds met voldoende trotsheid de woning heeft onderhouden.

Een statige inkom verwelkomt ons alvast aan de woning. Een mooi design lamp aan het plafond, een vestiaire, een toilet en gelijkvloers bureau zijn in deze centrale inkom voorzien. Verder is de leefruimte met gashaard voorzien van ingebouwde muziekinstallatie, grote raampartijen, hoog plafond en toegang naar terras aan de voorzijde van de woning als toegang naar de aansluitende keuken. De keuken is op zijn beurt volledig geïnstalleerd en bevat maar liefst 2 praktische bergingen. Een van deze bergingen is de toegang tussen garage en keuken en bevat een douche.

Het verdiep heeft op zijn beurt 4 slaapkamers. Centraal op de gang is er een badkamer met ligbad en wastafel. Leuk aan dit vol waardig verdiep is dat alle kamers een landelijk verzicht hebben. Zo heeft ook de masterbedroom een eigen, aparte lavaboruimte. Verder is er nog een gerieflijke zolder.

De tuin bevat een groot terras, ruim tuinhuis, volgroeide hagen met veel privacy, landelijk verzicht (met lavendel op de achtergrond) en doorrit van 1 van de dubbele garages. Ook heeft 1 van de twee inpandige garages een smeerput + zolder.

PLUSPUNTEN:
+ gelijkvloers bureau
+ landelijke verzichten
+ 4 slaapkamers
+ uiterst verzorgde eigendom

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 651
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2000
Grond oppervlakte
1131 m2
Bewoonbare oppervlakte
196 m2
Referentie
Y5YT2OK-TOEE
Makelaar Code
TK/1436
EPC Waarde
199 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
Certificaat-20230905-0002980954-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com