Home Te Koop Huis 8860 Lendelede
Rozebeeksestraat 110
Kaart

Rozebeeksestraat 110

8860 Lendelede Huis Te Koop
192 m² wonen
22000 m² perceel

Bezoek het charmante Lendelede, gunstig gelegen dichtbij belangrijke wegen, en ontdek een unieke vastgoed mogelijkheid. Deze prachtige boerderij, op een uitstekende locatie, biedt volop mogelijkheden voor renovatie en herontwikkeling.
De indrukwekkende schuur, met zijn uitmuntend vakwerk, spreekt boekdelen over de rijke geschiedenis van dit pand. De omvang van de schuur en de vele bijgebouwen verhogen de uniciteit van dit eigendom.
Ondanks dat de woning volledig gerenoveerd moet worden, suggereert de erfgoedlijststatus dat deze boerderij historische waarde heeft. Een fantastische uitdaging voor diegenen die een authentieke boerderij willen herstellen.
Er is een aanvraag in behandeling voor een wijziging naar zonevreemd wonen, wat je de kans geeft om dit monument een nieuwe bestemming te geven.
De ligging dichtbij belangrijke wegen maakt deze boerderij niet alleen schilderachtig, maar ook strategisch aantrekkelijk. Een investering vol potentieel en karakter, klaar om weer tot leven gewekt te worden.
Grijp deze uitzonderlijke kans om een stukje geschiedenis in handen te hebben en de toekomst van deze indrukwekkende boerderij vorm te geven. Neem vandaag nog contact op met ons en ontdek welke mogelijkheden deze unieke plek te bieden heeft.

* * *

Rozebeeksestraat 110 - 8860 Lendelede - Betreed het pittoreske Lendelede, gelegen nabij invalswegen, waar een unieke kans op je wacht. Deze prachtige hoeve, op een topligging, biedt een ongekende mogelijkheid tot renovatie en herbestemming.
De imposante schuur, met een indrukwekkend gebinte in uitstekende staat, getuigt van het rijke verleden van deze plek. De grootte van de schuur en de talrijke bijgebouwen maken dit eigendom des te bijzonder.
Hoewel de woning momenteel wacht op een volledige renovatie, geeft de ergoedlijststatus aan dat deze hoeve een stuk geschiedenis draagt. Een prachtige uitdaging voor wie de charme van een authentieke hoeve wil herstellen.
Er is reeds een vergunning zonevreemd wonen, dit geeft je de mogelijkheid om dit stukje erfgoed vorm te geven.
De ligging nabij invalswegen maakt deze hoeve niet alleen charmant, maar ook strategisch interessant. Een investering met potentieel en karakter, klaar om nieuw leven ingeblazen te worden.
Grijp deze unieke kans om een stukje geschiedenis te omarmen en de toekomst van deze prachtige hoeve te bepalen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die deze bijzondere plek te bieden heeft.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 700.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
22000 m2
Bewoonbare oppervlakte
192 m2
Referentie
R5DO4KW68G3C
EPC Waarde
1278 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20231212-0003070672-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Jan 2024
€700.000 / ERA Becue
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com