Home Te Koop Huis 8860 Lendelede
Kuurnsestraat 14
Kaart

Kuurnsestraat 14

8860 Lendelede Huis Te Koop
160 m² wonen
317 m² perceel

Ontdek deze ruime woning in een vredige straat dichtbij het centrum van het pittoreske Lendelede. Een prachtige kans om je droomhuis te realiseren. De woning heeft een lichte en open leefruimte met een keuken en kantoor, allen voorzien van mooi parket en vloerverwarming. De wasmachine en droger zijn slim verborgen in een grote kast. Vanuit de keuken stap je zo de zonnige tuin in, die je naar eigen wens kunt inrichten.

De eerste verdieping heeft drie ruime slaapkamers en een luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. De ruime zolder biedt de mogelijkheid voor twee extra slaapkamers en een extra badkamer. De woning beschikt ook over een droge kelder.

Hoewel de buitenkant nog wat aandacht nodig heeft, is de binnenkant volledig instapklaar en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Het bijgebouw van 136 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen, biedt tal van mogelijkheden.

Voordelen van deze woning zijn de centrale maar rustige locatie, zonnige tuin, hoge kwaliteit afwerking, veel natuurlijk licht, ruime parkeergelegenheid en extra multifunctionele ruimte.

* * *

Kuurnsestraat 14 - 8860 Lendelede - Deze ruime woning, gelegen in een rustige straat nabij het centrum van het landelijke Lendelede, biedt een fantastische kans om jouw droomhuis te creëren.

Indeling:
Inkomhal met gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open keuken en bureel, overal voorzien van een prachtig parket en vloerverwarming. Wasmachine en droogkast zitten praktisch weggewerkt in een grote kastenwand. Vanuit de keuken heb je toegang tot de zonnige tuin, die nog naar eigen smaak kan worden aangelegd.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een luxueuze badkamer met ligbad, inloopdouche, badkamermeubel met wastafel en toilet.
De grote zolder biedt de mogelijkheid om 2 extra slaapkamers en badkamer te creëren.
Daarnaast is er een droge kelder.

Hoewel de buitenkant nog aangepakt moet worden,is de binnenkant volledig instapklaar en afgewerkt met hoogwaardige materialen.
Het bijgebouw van 136 m² verdeeld over 2 verdiepingen biedt tal van mogelijkheden.

+ centrale doch rustige ligging
+ zonnige tuin
+ instapklaar - kwalitatieve materialen
+ veel lichtinval
+ veel ruimte - parking
+ extra polyvalente ruimte

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 359.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
317 m2
Bewoonbare oppervlakte
160 m2
Referentie
KAEJUSLOGXES
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€359.000 / ERA @t Home
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com