Home Huis 8860 Lendelede
Kortrijksestraat 80
Kaart

Kortrijksestraat 80

8860 Lendelede Huis
454 m² perceel
4 slaapkamers
€220.000

Op zoek naar een huis met enorm veel potentieel op een landelijke locatie in Lendelede? Deze te renoveren rijwoning met drie slaapkamers en 454m² grondoppervlakte ligt op een steenworp afstand van het centrum en heeft charme in overvloed.

De indeling van de woning is als volgt: Op de begane grond vindt u een inkomhal, een gezellige leefruimte waarin u ruimte heeft voor zowel een zithoek (met huidige cassettehaard) als een eethoek. Dankzij de grote ramen wordt deze ruimte overspoeld met licht en geniet je van een prachtig uitzicht op de tuin. De functionele en gesloten keuken biedt voldoende opbergruimte. Op dit niveau bevindt zich ook de kelder toegang en een apart toilet.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, een badkamer met lavabo, ligbad, toilet en extra opbergruimte/bureel/kamer. Er is ook een vaste trap naar de tweede verdieping, waar zich een extra grote slaap- of hobbykamer bevindt.

Buiten is er een diepe tuin op het noordoosten, ideaal voor het aanleggen van verschillende zon- en schaduwterrassen. De garage is zeer toegankelijk en kan zowel via de straat als de tuin bereikt worden.

Wilt u het potentieel van deze woning zelf zien? Neem vrijblijvend contact op met maggie@vastgoednorman.be (0479/40.24.04). Dit Lendelede vastgoed is klaar voor transformatie tot uw droomhuis!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Kortrijksestraat 80 - 8860 Lendelede - Woning (3 slp, 454m²) met veel potentieel op landelijke ligging in Lendelede Deze te renoveren rijwoning met een perceelopervlakte van 454m2 op een boogscheut van het centrum van Lendelede is een charmante woning die veel potentieel biedt.

Indeling van de woning :

Gelijkvloers :
Inkomhal, leefruimte met plaats voor een gezellige zithoek (met aanwezige cassettehaard) en ruimte voor een eethoek. Door de grote ramen baadt deze ruimte in het licht en is er een mooi zicht op de tuin.
De (afgesloten) keuken is functioneel en biedt voldoende opbergruimte. Verder vinden we op dit niveau nog de toegang tot de kelder en een apart toilet.

Verdiepingen :
Op de 1ste verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers, een badkamer met lavabo, ligbad, toilet en opbergruimte/bureel/kamer. Daarnaast ook een vaste trap naar de 2de verdieping waar nog een grote slaap-/hobbykamer is.

Verder is er nog een noordoosten gelegen diepe tuin, die uitnodigt tot het aanleggen van diverse zonne- en schaduwterrassen.
De garage is zowel via de straat- als tuinzijde bereikbaar.


Wenst u het potentieel van deze woning ter plaatse te bekijken ? Contacteer vrijblijvend maggie@vastgoednorman.be (0479/40.24.04).

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 220.000
Kadastraal Inkomen
€ 493
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1949
Grond oppervlakte
454 m2
Referentie
HSC1DS0Z8VRW
Makelaar Code
TK/1644
EPC Waarde
886 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20230912-0002984961-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Neen
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€220.000 / Vastgoed Norman
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com