Home Te Koop Huis 1750 Lennik
Eizeringenstraat 30
Kaart

Eizeringenstraat 30

1750 Lennik Huis Te Koop
317 m² wonen
939 m² perceel
6 slaapkamers

Deze prachtig gelegen woning wordt erkend als ééngezinswoning maar omvat in werkelijkheid 2 woongelegenheden; een linker en rechter gedeelte. De woning werd algemeen gerenoveerd in 1995 en is voorzien van PVC ramen met dubbele beglazing en manuele- en elektrische rolluiken. Er is centrale verwarming op stookolie met slimme thermostaten (momenteel geen radiatoren op de verdieping van het linker woongedeelte). De woning heeft ook een vernieuwd dak (dakisolatie van 6cm. + 18cm. tussen de roostering) met 24 zonnepanelen waarmee jaarlijks 5.000 tot 6.000 kWh elektriciteit geproduceerd wordt. Hiervoor krijgt u groenestroomcertificaten ter waarde van €300/1.000 kWh. (tot september 2031). Het linker woongedeelte is recent vernieuwd en omvat onder andere een inkomruimte/ontvangstruimte, ruime woonkamer met eetkamer en open kitchenette, ingerichte badkamer, vernieuwde kelder en traphal met 3 slaapkamers op de verdieping. Hierbij hoort ook een groot schuifraam dat toegang biedt tot een aangelegde tuin met Westelijke oriëntatie en een groot terras met schitterend uitzicht op de omliggende weides. Het rechter woongedeelte beschikt over een inkomhal, woonkamer in L, open keuken, wasplaats, ingerichte badkamer en een slaapkamer op het gelijkvloers. In de garage naast de woning bevindt zich een automatische, sectionale poort. Op de verdieping is er een nachthal met inbouwkast die toegang geeft tot 2 slaapkamers, berging en douchekamer. De woning dateert uit voor 1962, ligt in een rustige straat in een agrarisch gebied en er heeft zich ooit geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel, voorkooprecht Ruimtelijke Ordening of verkavelingsvergunning voorgedaan.

* * *

Eizeringenstraat 30 - 1750 Lennik - Prachtig gelegen woonhuis met aangelegde tuin en groot terras. De woning is erkend als ééngezinswoning maar omvat 2 woongelegenheden (linker en rechter woongedeelte). Ze werd algemeen gerenoveerd in 1995 en beschikt over PVC ramen met dubbele beglazing (met manuele en elektrische rolluiken). Er is centrale verwarming op stookolie met radiatoren met slimme thermostaten (momenteel geen radiatoren op de verdieping van het linker woongedeelte). Het dak werd vernieuwd in 2011 (dakisolatie van 6cm. + 18cm. tussen de roostering) + 24 zonnepanelen met opwekking tussen 5.000 en 6.000 kWh op jaarbasis met groenestroomcertificaten van €300/1.000 kWh. (tot september 2031). Het linker woongedeelte werd recentelijk vernieuwd en omvat een inkomruimte/ontvangstruimte (14m²), ruime woonkamer met eetkamer en open kitchenette, samen goed voor 58m², ingerichte badkamer (7m²), vernieuwde kelder (19m²) en traphal met 3 slaapkamers op de verdieping (12m² - 9m² - 8m²). Een groot schuifraam geeft toegang tot de tuin. Het rechter woongedeelte omvat een inkomhal met inbouwkast en afz. toilet, woonkamer in L (32m²) met open keuken (16m²), wasplaats (8m²), ingerichte badkamer (10m²) en slaapkamer (17m²) op het gelijkvloers. De garage naast de woning heeft een automatische, sectionale poort en is achteraan open. Op de verdieping biedt de nachthal met inbouwkast toegang tot 2 slaapkamers (14m² - 13m²), berging (5m²) en een douchekamer (2m²). Groot terras -- aangelegde tuin met Westelijke oriëntatie -- prachtig zicht op de omliggende weides. Schitterende ligging in een rustige straat en groene omgeving.
Woning van voor 1962 - agrarisch gebied - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd - geen voorkooprecht Ruimtelijk Ordening - geen verkavelingsvergunning.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 645.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
939 m2
Bewoonbare oppervlakte
317 m2
Referentie
TGIF3RSW0RC3
Makelaar Code
1190482
EPC Waarde
313 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Woning gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
19 Oct 2023
€645.000 / ERA Visie Plus
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com