Home Te Koop Huis 1750 Lennik
Tuitenbergstraat 15
Kaart

Tuitenbergstraat 15

1750 Lennik Huis Te Koop
275 m² wonen
3850 m² perceel
4 slaapkamers

Deze rustig gelegen villa is volledig gerenoveerd en met aanpassingen in 1996 afgewerkt. Met een totale bewoonbare oppervlakte van 275m², biedt het een prachtige kans om te genieten van het buitenleven vanuit een landelijke omgeving. Het omringende terrein van 38a50 biedt de ideale gelegenheid om te genieten van het omliggend groen en om volledig tot rust te komen. Daarnaast geeft het achteraan uit op een weide met paardenstalling. De 8 zonnepanelen zorgen voor een jaarlijkse opwekking van +/- 3,2kWh. Verder beschikt de woning over een kelderverdieping, 3 slaapkamers, 2 badkamers, inkomhal, traphal, woonkamer, ruime moderne keuken, bijkeuken, berging, garage en een zonneterras. Dankzij de vlotte verbinding richting Brussel en de centrale verwarming op stookolie met radiatoren, elektriciteit conform en buitenschrijnwerk in PVC met dubbele beglazing, is deze woning zeer aantrekkelijk gelegen en voorzien van kwalitatief afgewerkte materialen. Er is een vergunning uitgereikt voor het agrarisch gebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd en er is geen voorkooprecht Ruimtelijke Ordening of verkavelingsvergunning. Drone beelden – https://youtu.be/K_Lz_EnTMVw Virtual tour – https://my.matterport.com/show/?m=nStMZiT36GC Vrij in onderling overleg.

Rustig gelegen en sfeervolle villa die u de perfecte mogelijkheid biedt om te genieten van het buitenleven. De woning met een totale bewoonbare oppervlakte van 275m², is voorzien van hoogstaande afwerkingen en recent vernieuwde technische installaties. Tevens is het terrein van 38a50 voorzien van een zonneterras, aangelegde tuin en een achterliggende weide met paardenstalling. Hoewel de woning vrij gelegen is, is deze vlot bereikbaar via belangrijke invalswegen en is het gelegen dichtbij Brussel. De 8 zonnepanelen zorgen voor een jaarlijkse opwekking van +/- 3,2kWh. Bovendien is de villa volledig gerenoveerd in 1996, beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, inkomhal, traphal, woonkamer, moderne keuken, bijkeuken, berging, garage en een zolderverdieping. Uiteraard is er een vergunning voor het agrarisch gebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd en geen voorkooprecht Ruimtelijke Ordening of verkavelingsvergunning. Drone beelden – https://youtu.be/K_Lz_EnTMVw Virtual tour – https://my.matterport.com/show/?m=nStMZiT36GC Vrij in onderling overleg.

* * *

Tuitenbergstraat 15 - 1750 Lennik - Standingvolle en rustig gelegen villa met achterliggende weide. Drone beelden:https://youtu.be/K_Lz_EnTMVw Virtual tour: https://my.matterport.com/show/?m=nStMZiT36GC De woning werd volledig gerenoveerd in 1996, heeft een totale bewoonbare oppervlakte van 275m² en is gelegen op een terrein van maar liefst 38a50. Het zonneterras zorgt in combinatie met de aangelegde tuin voor de ideale gelegenheid om te genieten van het omliggend groen en om volledig tot rust te komen. De tuin geeft hiernaast ook achteraan uit op een bijhorende weide met paardenstalling. Deze landelijk gelegen eigendom bevindt zich nabij belangrijke invalswegen en kent een vlotte verbinding richting Brussel. De 8 aanwezige zonnepanelen zijn gloednieuw en zorgen voor een jaarlijkse opwekking van +/- 3,2kWh. Vrij in onderling overleg. Centrale verwarming op stookolie met radiatoren – grondwaterput – elektriciteit conform – buitenschrijnwerk in PVC met dubbele beglazing. Indeling: Kelderverdieping (25m²) Gelijkvloers: Inkomhal (9m²) – toilet – traphal (10m²) – badkamer (7m²) met ligbad en dubbele wastafel in meubel – woonkamer (32m²) – moderne kwaliteitskeuken (26m²) – bijkeuken (8m²) – berging (7m²) – garage (64m²) – ruime slaapkamer (29m²). Eerste verdieping: Nachthal (7m²) – 2 slaapkamers (16 en 17m²) – badkamer (3m²) met douche, toilet en een enkele wastafel in meubel – bureel (7m²) met vaste trap naar de zolderverdieping. Volledig ingerichte zolderverdieping (16m²) die gebruikt kan worden als slaapkamer.
Vergunning uitgereikt – agrarisch gebied – geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd – geen voorkooprecht Ruimtelijke Ordening – geen verkavelingsvergunning.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 639.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1954
Grond oppervlakte
3850 m2
Bewoonbare oppervlakte
275 m2
Referentie
MV88A1HD7-0V
Makelaar Code
1197883
EPC Waarde
323 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20230602-0002908221-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
27 Oct 2023
€639.000 / ERA Visie Plus
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com