Home Te Koop Huis 1750 Lennik
Hunselstraat 41
Kaart

Hunselstraat 41

1750 Lennik Huis Te Koop
254 m² wonen
1091 m² perceel
4 slaapkamers

Dit is een prachtige villa met 4 slaapkamers die zich op een terrein van 10 are 91ca, gelegen nabij belangrijke invalswegen, openbaar vervoer, scholen en handelszaken bevindt. De woning werd volledig gerenoveerd tussen 2002 en 2004, en afgewerkt met duurzame, kwaliteitsvolle materialen, waaronder praktische inbouwkasten. Buiten kunt u genieten van de rustgevende omgeving, dankzij de volledig afgesloten tuin met automatische poort aan de straatzijde voor een extra veel veiligheidsgevoel. Beneden vindt u een inkomhal met vestiaire, een toilet, een zeer ruime woonkamer met eethoek, zithoek en bureelgedeelte, alsook een ingerichte kwaliteitskeuken. Op de verdieping liggen 3 ruime slaapkamers met inbouwkasten die zijn uitgewerkt tot in de nok van het dak voor een optimaal ruimtelijk gevoel, alsook een moderne badkamer met dubbele spoeltafels in meubel, ligbad en douche. De technische installaties bestaan uit centrale verwarming op aardgas met radiatoren, buitenschrijnwerk in aluminium met dubbele thermische beglazing en een regenwaterput. Dronebeelden: https://youtu.be/AxtOUelX4Jc.

* * *

Hunselstraat 41 - 1750 Lennik - Stijlvolle villa met 4 slaapkamers op een terrein van 10 are 91ca. Dronebeelden: https://youtu.be/AxtOUelX4Jc Deze exclusieve eigendom met een landelijke ligging is gelegen nabij belangrijke invalswegen, openbaar vervoer, scholen en handelszaken. De woning is volledig gerenoveerd met een nieuwbouw aanbouwgedeelte tussen 2002 en 2004. Het interieur van deze woning werd afgewerkt met duurzame, kwaliteitsvolle afwerkingen – praktische inbouwkasten in alle ruimtes van de woning. In de ruime tuin met terras kan men volledig tot rust komen door de prachtige omgeving. De villa is afgesloten met een automatische poort aan de straatzijde voor een extra gevoel van veiligheid. De naastliggende weide hoort niet bij de verkoop.
Centrale verwarming op aardgas met radiatoren – buitenschrijnwerk in aluminium met dubbele thermische beglazing- EPC-label D– regenwaterput. Indeling: Kelderverdieping: Kelder Gelijkvloers: Inkomhal met vestiaire – gastentoilet – zeer ruime woonkamer (64m²m²) met grote raampartijen en ingedeeld met een eethoek, zithoek en bureelgedeelte– volledig ingerichte kwaliteitskeuken (11m²) met kookeiland - slaapkamer (12m²) Verdieping: Nachthal – toilet – 3 ruime slaapkamers met inbouwkasten (23, 20 en 20m²) de slaapkamers zijn uitwerkt tot in de nok van het dak wat een enorm gevoel aan ruimte creëert – moderne badkamer met dubbele spoeltafels in meubel, ligbad en douche.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 595.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1957
Grond oppervlakte
1091 m2
Bewoonbare oppervlakte
254 m2
Referentie
X4HL99G7DIGT
Makelaar Code
1199460
EPC Waarde
381 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
02 Nov 2023
€595.000 / ERA Visie Plus
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com