Home Te Koop Huis 3970 Leopoldsburg
Pastoor Aertsstraat 13
Kaart

Pastoor Aertsstraat 13

3970 Leopoldsburg Huis Te Koop
5 slaapkamers

We introduceren met trots het Wit Kasteeltje, een historisch herenhuis uit 1835 in Heppen. Dit voormalige Bed & Breakfast biedt een unieke kans om te verblijven in een stukje tijdloze geschiedenis.

Laat je betoveren door de authentieke charme van dit kasteeltje, met zijn 8 ruime kamers die veelzijdigheid en comfort bieden. De prachtige architectonische details zoals de sierlijke gevel en karakteristieke ramen hebben de tand des tijds doorstaan. Momenteel zijn er 5 slaapkamers klaar voor gebruik, maar dit kan worden uitgebreid naar 8!

Bijzonderheden van het pand zijn de gezellige TV kamer met kachel en de kantoorruimte. Daarnaast is er een ruime woonkamer die aansluit bij de keuken, met een indrukwekkend uitzicht op de tuin met siervijver en boomgaard.

Het Wit Kasteeltje wordt omringd door een pittoreske tuin met siervijver en boomgaard. Het heeft ook een idyllisch koetshuis dat niet alleen ruimte biedt voor uw auto's, maar ook kan worden omgetoverd tot een inspirerend kantoor of gastenverblijf, waardoor het landgoed nog meer mogelijkheden biedt.

Gelegen in het hart van Heppen, combineert deze locatie rustieke charme met de nabijheid van alle nodige voorzieningen. Ontdek de prachtige natuurlijke omgeving of maak een uitstapje naar het levendige centrum van Leopoldsburg.

Ben jij de volgende kasteelbewoner? Dit is je kans om deel uit te maken van de rijke geschiedenis van het Wit Kasteeltje. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en maak een afspraak om dit betoverende pand te bezichtigen.

Let op, er is een renovatieverplichting van toepassing op residentiële gebouwen. Voor meer informatie, bezoek https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

* * *

Pastoor Aertsstraat 13 - 3970 Leopoldsburg - Met trots presenteren wij het Wit Kasteeltje, een historisch herenhuis daterend uit 1835, gelegen in Heppen. Dit unieke pand, voorheen een charmante Bed & Breakfast, biedt een zeldzame kans om te wonen in een stukje tijdloze geschiedenis.

Stap binnen en word betoverd door de authentieke charme die dit kasteeltje te bieden heeft. Met 8 ruime kamers biedt het volop mogelijkheden voor een comfortabel en veelzijdig verblijf. Geniet van de prachtige architectonische details die de tand des tijds hebben doorstaan, zoals de sierlijke gevel en de karakteristieke ramen.
Momenteel zijn er 5 afgewerkte slaapkamers maar dit kan uitgebreid worden naar 8 stuks!

Kenmerkend zijn de gezellige TV kamer met kachel en de kantoorruimte. Verder is een zeer ruime woonkamer die aansluit bij de keuken. Van hieruit heb je een formidabel zicht op de tuin met siervijver en boomgaard.
Het Wit Kasteeltje wordt omgeven door een schilderachtige tuin met siervijver en boomgaard en beschikt bovendien over een idyllisch koetshuis. Dit bijgebouw (met zolderruimte) biedt niet alleen plaats voor uw wagens, maar kan ook worden getransformeerd tot een inspirerend kantoor of een gastenverblijf, waardoor het domein nog meer mogelijkheden biedt.

Gelegen in het hart van Heppen, biedt deze locatie het beste van twee werelden: authentieke rust en de nabijheid van alle voorzieningen die u nodig heeft. Ontdek de prachtige natuurlijke omgeving of maak een uitstap naar het bruisende centrum van Leopoldsburg.

Bent u de volgende kasteelbewoner? Dit is uw kans om deel uit te maken van de rijke geschiedenis van het Wit Kasteeltje. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en plan uw bezoek aan dit betoverende pand.

Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing.
Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 487.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.388
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1835
Referentie
Q0UHG836HMXT
Makelaar Code
3511
EPC Waarde
518 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€487.000 / savemak Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com