Home Te Koop Huis 7860 Lessen
Chapelle Saint-Pierre 24
Kaart

Chapelle Saint-Pierre 24

7860 Lessen Huis Te Koop
1.180 m² perceel
5 slaapkamers

Ontdek deze charmante 4-gevel woning met een adembenemend uitzicht op de velden. Deze woning, omringd door een prachtige tuin en ruim terras, biedt een scala aan moderne voorzieningen. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een hal met een apart toilet, die leidt naar een ruime woonkamer uitgerust met een houtkachel. Daarnaast is er een eetkamer en een open keuken, volledig uitgerust met Miele apparaten zoals een ingebouwde koffiemachine, stoomoven, oven, magnetron, afzuigkap en wijnkoelkast. De woning beschikt ook over een bergruimte en een kantoorruimte.

Op het gelijkvloers bevindt zich een comfortabele slaapkamer met dressing en een badkamer voorzien van een bad, douche, toilet en dubbele wastafel. Boven zijn er nog drie ruime slaapkamers te vinden.

Bovendien beschikt de woning over een aangrenzende garage met automatische poort en extra opslagruimte. De woning is voorzien van dubbele beglazing in pvc en centrale verwarming op mazout in combinatie met een warmtepomp voor zowel verwarming als koeling. De elektriciteit is conform de normen.

Als extra troeven heeft deze woning een schitterende tuin met panoramisch uitzicht, een groot zonneterras, een ruime oprit geschikt voor meerdere auto's en extra opslagruimte boven de garage.

Wil je deze prachtige woning ontdekken? Maak dan een virtuele rondleiding op onze website. Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, neem contact met ons op via Aalst@immotijl.be of 053 42 46 99.

* * *

Chapelle Saint-Pierre 24 - 7860 Lessen - Knappe woning met prachtig uitzicht op de velden!

Knappe authentieke 4-gevel woning met mooie tuin en ruim terras. Deze woning bestaat uit een inkomhal met apart toilet, een ruime woonkamer met houtkachel, een eetkamer en een open hypermoderne keuken (ingebouwde koffiemachine, stoomoven, oven, microgolf, en inbouw dampkap, wijnfrigo, alle toestellen zijn van Miele) verder is er nog een bergruimte en een bureauruimte. Op het gelijkvloers bevindt zich ook een eerste slaapkamer met dressing en een badkamer (bad, douche, toilet & dubbele wastafel).
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers.

Verder beschikt de woning nog over een aanpalende garage met automatische poort en stockage ruimte boven de garage.
Extra info: Dubbele beglazing in pvc & centrale verwarming op mazout + warmtepomp (verwarming & koeling), elektriciteit is conform.
Extra troeven: Prachtige tuin met vergezichten, groot zonneterras, ruime oprit voor meerdere wagens, garage + stockage ruimte met valluik.

Benieuwd naar deze mooie eigendom? Dan kan u meteen binnenkijken aan de hand van het virtuele bezoek op onze website.
Voor meer info en/of een bezoek, contacteer ons via Aalst@immotijl.be of 053 42 46 99

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 469.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1.180 m2
Referentie
KA9741-FX38V
Makelaar Code
5910745
EPC Waarde
240 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
12 Mar 2024
€469.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com