Home Te Koop Huis 7850 Lettelingen
Chapelle Saint-Pierre 24
Kaart

Chapelle Saint-Pierre 24

7850 Lettelingen Huis Te Koop
1.180 m² perceel
5 slaapkamers

Ontdek deze charmante 4-gevelwoning, genesteld in een authentieke setting met een adembenemend uitzicht op de velden. De woning beschikt over een fraaie tuin en een ruim terras, ideaal om te ontspannen en te genieten van het landschap.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een hal die leidt naar een ruime woonkamer, uitgerust met een gezellige houtkachel. De aangrenzende eetkamer vloeit naadloos over in een open, hypermoderne keuken met Miele apparatuur, inclusief een ingebouwde koffiemachine, stoomoven, oven, magnetron en dampkap. Extra's zoals een wijnkoelkast en bergruimte dragen bij aan het comfort. Een aparte bureauruimte biedt de mogelijkheid tot thuiswerken.

De woning heeft vier slaapkamers, waarvan er één zich op de begane grond bevindt, voorzien van een eigen dressing en badkamer met bad, douche, toilet en dubbele wastafel. De overige drie ruime slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping.

Aan opslagruimte geen gebrek dankzij de aangrenzende garage met automatische poort en extra opslagruimte op de bovenverdieping. De woning is voorzien van dubbele beglazing in PVC, centrale verwarming op mazout en een warmtepomp voor zowel verwarming als koeling. De elektriciteit is conform.

Bijkomende pluspunten zijn de prachtige tuin met panoramisch uitzicht, het zonneterras en een ruime oprit die plaats biedt aan meerdere auto's.

Neem een virtuele tour op onze website om deze prachtige woning te verkennen. Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact met ons op via Aalst@immotijl.be of 053 42 46 99.

* * *

Chapelle Saint-Pierre 24 - 7850 Lettelingen - Knappe woning met prachtig uitzicht op de velden!

Knappe authentieke 4-gevel woning met mooie tuin en ruim terras. Deze woning bestaat uit een inkomhal met apart toilet, een ruime woonkamer met houtkachel, een eetkamer en een open hypermoderne keuken (ingebouwde koffiemachine, stoomoven, oven, microgolf, en inbouw dampkap, wijnfrigo, alle toestellen zijn van Miele) verder is er nog een bergruimte en een bureauruimte. Op het gelijkvloers bevindt zich ook een eerste slaapkamer met dressing en een badkamer (bad, douche, toilet & dubbele wastafel).
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers.

Verder beschikt de woning nog over een aanpalende garage met automatische poort en stockage ruimte boven de garage.
Extra info: Dubbele beglazing in pvc & centrale verwarming op mazout + warmtepomp (verwarming & koeling), elektriciteit is conform.
Extra troeven: Prachtige tuin met vergezichten, groot zonneterras, ruime oprit voor meerdere wagens, garage + stockage ruimte met valluik.

Benieuwd naar deze mooie eigendom? Dan kan u meteen binnenkijken aan de hand van het virtuele bezoek op onze website.
Voor meer info en/of een bezoek, contacteer ons via Aalst@immotijl.be of 053 42 46 99

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 469.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1.180 m2
Referentie
D6SV3M812NMV
Makelaar Code
5910960
EPC Waarde
240 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
12 Mar 2024
€469.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com