Home Huis 3000 Leuven
Jozef Pierrestraat 91



immo Kaart

Jozef Pierrestraat 91, 3000 Leuven

Huis in Leuven
145 m² wonen
254 m² perceel
3 slaapkamers
€549.000

Jozef Pierrestraat 91 - 3000 Leuven - Moderne halfopen bebouwing, perfect gelegen in het hart van Kessel-Lo. Deze woning biedt niet alleen een comfortabele levensstijl, maar ook een scala aan moderne voorzieningen die jouw leven aangenamer maken.
Genesteld in een rustige en gezellige buurt, dicht bij alle voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en groene zones en parken.

Met een royaal perceel van 254 m² heb je voldoende ruimte om te genieten van de buitenlucht en om je eigen stempel te drukken op deze aangename tuin. Geniet van ultieme ontspanning in deze tuin met de aanwezige jacuzzi, een luxe die je niet wilt missen. Het is de perfecte plek om te genieten van quality time met familie en vrienden, of gewoon even helemaal tot rust te komen.

Duurzaamheid staat voorop mede door de aanwezigheid van zonnepanelen, waardoor je niet alleen je ecologische voetafdruk verkleint, maar ook bespaart op je energierekening. Voorts is de woning voorzien van aircosystemen en een condenserende gasketel, zodat je het hele jaar door kunt genieten van een aangename temperatuur, ongeacht het seizoen.

De woning is voorzien van een eigentijdse keuken en badkamer die smaakvol ingericht zijn, inclusief moderne apparatuur. De keuken is zowel verbonden met de tuin en de leefruimte wat praktische mogelijkheden biedt.

Momenteel beschikt de woning over twee slaapkamers, maar dankzij de vaste trap naar de zolderruimte kan er eenvoudig een derde slaapkamer gecreëerd worden. Hierdoor groeit deze woning mee met jouw behoeften wat perfect is voor de gezinnen in uitbreiding. Deze zolderruimte is reeds voorzien van dakisolatie en twee veluxramen om natuurlijk licht binnen te krijgen. De verdere afwerking dient nog te gebeuren maar je kan deze volledig naar jouw smaak verder inrichten.

Aan parking geen gebrek met een staanplaats buiten.

Deze woning biedt alles wat je zoekt: comfort, stijl, duurzaamheid en de perfecte locatie. Aarzel niet en maak snel een afspraak!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 549.000
Kadastraal Inkomen
€ 820
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
254 m2
Bewoonbare oppervlakte
145 m2
Referentie
TRACR5A6IZC-
Makelaar Code
5743311
EPC Waarde
272 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240319-000311954-RES-25
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€549.000 / BVM Vastgoedmakelaar
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com