Home Te Koop Huis 2460 Lichtaart
Eerselingenstraat 1-A
Kaart

Eerselingenstraat 1-A

2460 Lichtaart Huis Te Koop
450 m² wonen
2.341 m² perceel
3 slaapkamers
€1.150.000
Lening simuleren

Ontdek deze karakteristieke villa, omringd door groen en gelegen op een royaal perceel met een prachtige afwerking. Deze opmerkelijke woning, gebouwd in 2023, staat op een indrukwekkend perceel van 2.341m² en is omgeven door een bosrijk landschap. Met een bewoonbare oppervlakte van 450m², uitgerust met een warmtepomp, zonnepanelen, thuisbatterij en laadpaal, biedt deze villa een mix van comfort en duurzaamheid.

De villa beschikt over twee volwaardige wooneenheden. De begane grond bestaat uit een inkomhal die leidt naar een kantoorruimte, ideaal om werk en privé te scheiden. Aangrenzend is er een lichte woonkamer met een rustgevende zithoek en een gezellige eetkamer, beide met een prachtig uitzicht op de tuin. De open keuken sluit naadloos aan op de woonkamer, wat bijdraagt aan het ruime en open gevoel van de woning. De badkamer op de begane grond is voorzien van een inloopdouche en wastafel, met aansluitend een ruime dressing en een aangrenzende hoofdslaapkamer.

De bovenverdieping, die ook via een aparte ingang bereikbaar is, heeft een open indeling met een ruime woonkamer, open keuken en een prachtig uitzicht op de tuin. Daarnaast zijn er twee ruime slaapkamers en een badkamer met groot ligbad, douche en wastafel. Buiten is er een gezellige overdekte zithoek gecreëerd. Voor extra opslagruimte is er een praktische berging/technische kamer en een zolder.

De tuin is goed georiënteerd en beschikt over een polyvalente garage met ruimte voor twee auto's en extra hobbyruimte. De ligging van deze uitzonderlijke woning is uitstekend met alle dagelijkse faciliteiten zoals supermarkten, banken en restaurants binnen een straal van 2 kilometer. Ook scholen en snelwegen zijn gemakkelijk bereikbaar.

* * *

Eerselingenstraat 1-A - 2460 Lichtaart - Karaktervolle villa door groen omgeven op een riant perceel en een prachtige afwerking.

We houden halt aan dit mooi perceel van maar liefst 2.341m². Hierop werd deze prachtige polyvalente villa in 2023 neergezet, welke geniet van een bosrijke omgeving. De woonst heeft een bewoonbare oppervlakte van 450m² en is voorzien van warmtepomp, zonnepanelen, thuisbatterij, laadpaal,...

Deze villa geniet van 2 volwaardige woonentiteiten.
We betreden de woning via de inkomhal, met aan de linkerkant een bureauruimte. Perfect als je werk en privé gescheiden wil houden. Aansluitend betreden we de knappe woonkamer. Deze lichtrijke en praktische leefruimte bestaat uit een rustgevende zithoek en een gezellige eetkamer met een prachtig zicht op de tuinpartij. De prachtige open keuken is aangrenzend aan de woonkamer en vormen samen een bijzonder mooi geheel met een open gevoel. De badkamer beschikt over een inloopdouche en wastafel met aansluitend een ruime dressing én aanpalende masterbedroom.

Ook de bovenverdieping die ook via een aparte ingang is te betreden, geniet van een open gevoel met een zeer ruime leefruimte, open keukenpartij én een prachtig zicht over de tuin. Verder vinden we 2 ruime slaapkamers, een badkamer met groot ligbad, douche en wastafel. Buiten is een gezellige overdekte zithoek gecreëerd. Wens je nog extra ruimte? Dan heb je nog een praktische bergruimte/technische kamer en een zolderpartij.

Deze zeer knappe woning komt met een goed georiënteerde tuin met polyvalente garage met plaats voor 2 wagens en tal van extra hobbyruimte.

De ligging van deze exceptionele woning is uitstekend. Binnen een straal van 2 kilometer vind je alle dagelijkse faciliteiten zoals een supermarkt, bank en restaurantjes terug. Ook scholen en snelwegen zijn vlot bereikbaar.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.150.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
2.341 m2
Bewoonbare oppervlakte
450 m2
Referentie
F321I8V4TDCU
Makelaar Code
5939497
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Parkgebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€1.150.000 / Domestic Makelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com