Huis in Lichtervelde - 1257229

Te Koop
Roeselarebaan 35, 8810 Lichtervelde
€343.020

Huis Te Koop in Lichtervelde Roeselarebaan 35

Te koop: Twee efficiënte gezinswoningen situeren zich langs de hoofdweg tussen Lichtervelde en Roeselare. Ze bieden prachtige uitzichten over landelijke velden, met gemakkelijke toegang tot de A17. Beide huizen worden gebouwd op royale kavels van respectievelijk 528m² en 539m². De woningen zijn zeer energiezuinig, uitgerust met vloerverwarming via een warmtepomp en zonnepanelen.

Op de begane grond vindt u een inkomhal met vestiaireruimte en gastentoilet, een lichte, ruime woonkamer met open keuken, grote berging en handige fietsenstalling. De eerste verdieping bestaat uit een nachthal met 2de toilet, vier slaapkamers en een badkamer met ligbad of inloopdouche. Een extra bergzolder is eveneens beschikbaar. Naast het huis wordt een carport gebouwd. Beide huizen hebben prachtige, ruime tuinen met uitzicht op de weelderige velden achter het pand.

Verkoop onder BTW-regeling.
E-30

Een woning met enorm veel potentieel!

Woning Te koop Langs de verbindingsweg Lichtervelde - Roeselare, worden deze 2 PRAKTISCHE gezinswoningen opgericht. Deze woningen hebben een MOOI LANDELIJK UITZICHT op de ACHTERLIGGENDE VELDEN! Tevens heeft u een ZEER VLOTTE BEREIKBAARHEID naar A17! Deze beide woningen worden opgericht op een RUIM PERCEEL BOUWGROND van liefst 528m² en 539m²! Daarnaast zijn deze woningen ZEER ENERGETISCH, ze omvatten reeds vloerverwarming via WARMTEPOMP gecombineerd met ZONNEPANELEN!

Op het gelijkvloers heeft u inkomhal met extra vestiaireruimte en gastentoilet, ruime én lichtrijke leefruimte met open ingerichte keuken, ruime berging en praktische fietsenstalling. Op de eerste verdieping heeft u de nachthal met 2de toilet, 4 slaapkamers en badkamer met ligbad of inloopdouche. Ook is er nog een bergzolder aanwezig. Naast de woning wordt een carport opgericht. Iedere woning heeft een mooie ruime tuin met uitzicht op de achterliggende velden!

Verkoop onder BTW-stelsel.
E-30

VEEL POTENTIEEL!!

Huis Te Koop in Lichtervelde aan de Roeselarebaan 35 te 8810 Lichtervelde - Immo Lichtervelde - Huis Te Koop - Huis Lichtervelde - Roeselarebaan Lichtervelde - Roeselarebaan 35 8810 Lichtervelde
Kenmerken
Type: Huis
Badkamers: 1
Slaapkamers: 4
Grond Oppervlakte: 528 m2
Prijs: €343.020
Bouwjaar: 2024
Makelaarscode: 11946437
Ref: UGOAK0KSHIF-
Certificaten
EPC-waarde: n/a
EPC-cert: OMV_2023025314 (14/2023)
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: nee
Rechterlijke beslissing: n/a
Voorkooprecht: nee
Verkavelingsvergunning: ja
Bestemming: Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied: Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over de volledige prijsgeschiedenis van dit Huis in Roeselarebaan, 35, 8810 Lichtervelde? De prijsevolutie van dit pand is een belangrijke factor om meer te weten over dit Huis in Roeselarebaan, 35, 8810 Lichtervelde. Voor een gedetailleerd overzicht en om de volledige evolutie van de prijsgeschiedenis van dit pand te bekijken, nodigen wij u uit om hier te klikken.

Meuleman Vastgoed
Meuleman Vastgoed
0498..toon nummer
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com
Bewaren Fout?
Bewaren