Huis in Lichtervelde - 1265949

Te Koop
Burgemeester Callewaertlaan 55, 8810 Lichtervelde
€299.000

Huis Te Koop in Lichtervelde Burgemeester Callewaertlaan 55

Deze majestueuze bungalow ligt in het centrum van Lichtervelde. Op de begane grond vind je een inkomhal, een lichte en ruime woonkamer met zithoek en eetkamer, en een volledig uitgeruste keuken. Er zijn drie slaapkamers, een ingerichte badkamer en een toilet. De kelderverdieping herbergt een garage met automatische deur, een wasruimte en twee opslagruimtes. De woning heeft ook een zuidelijk georiënteerde tuin. Aarzel niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Deze statige woning bevindt zich in hartje Lichtervelde.De woning (type bungalow) heeft de volgende ruimtes op het gelijkvloers:Inkomhal, lichtrijke en ruime leefruimte met zithoek en eetplaats, geïnstalleerde keuken.Drie slaapkamers, ingerichte badkamer en toilet.Op het verdiep -1 hebben we de garage met automatische poort, wasplaats, twee bergingen.Bovendien beschikt de woning over een zuid gerichte tuin.Wees er snel bij om deze woning te bezichtigen!

Huis Te Koop in Lichtervelde aan de Burgemeester Callewaertlaan 55 te 8810 Lichtervelde - Immo Lichtervelde - Huis Te Koop - Huis Lichtervelde - Burgemeester Callewaertlaan Lichtervelde - Burgemeester Callewaertlaan 55 8810 Lichtervelde
Kenmerken
Type: Huis
Slaapkamers: 3
Prijs: €299.000
Bouwjaar: 1964
Makelaarscode: TK_ Burg. Callwaertlaan 55_Lic
Ref: QNVRWVUPJD1G
Certificaten
EPC-waarde: 590 kWh/m2
EPC-cert: 20230928-0002999446-RES-1
EPC-waarde
Ruimtelijke Ordening
KI: € 654
Stedenbouwk. vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Nee
Rechterlijke beslissing: n/a
Voorkooprecht: n/a
Verkavelingsvergunning: Nee
Bestemming: Woongebied
Overstromingsgebied: Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over de volledige prijsgeschiedenis van dit Huis in Burgemeester Callewaertlaan, 55, 8810 Lichtervelde? De prijsevolutie van dit pand is een belangrijke factor om meer te weten over dit Huis in Burgemeester Callewaertlaan, 55, 8810 Lichtervelde. Voor een gedetailleerd overzicht en om de volledige evolutie van de prijsgeschiedenis van dit pand te bekijken, nodigen wij u uit om hier te klikken.

Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com
Bewaren Fout?
Bewaren