Home Huis 1770 Liedekerke
Dommelingenstraat 1
Kaart

Dommelingenstraat 1

1770 Liedekerke Huis
126 m² wonen
1014 m² perceel
4 slaapkamers
€349.000

Laurens Appelmans (0472/12.50.10) kan uitsluitend op afspraak een bezichtiging van de woning regelen.

Cornelis&Partners zijn verheugd deze vrijstaande woning, gelegen dichtbij het levendige centrum van Liedekerke, aan te bieden. Deze woning heeft een unieke ligging aan de rand van natuurgebied de Dommelingen op een perceel van 13a 80ca, waardoor u een panoramisch uitzicht hebt dat adembenemend is.

Een elegante ontvangsthal met gastentoilet verwelkomt u bij het betreden van de woning. Het leidt naar een lichte woonkamer met eet- en zitgedeelte, waar grote ramen een uitzicht op de prachtig aangelegde tuin bieden. De volledig uitgeruste keuken, grenzend aan de woonkamer, biedt directe toegang tot het balkon, dat ook vanuit de woonkamer toegankelijk is. Deze verdieping beschikt ook over twee ruime slaapkamers, wat deze ruimte perfect maakt voor gezinsleven en gastvrijheid.

Een chique trap van natuursteen leidt naar de eerste verdieping, die nog twee ruime slaapkamers en een badkamer met wastafel en ligbad met douche herbergt. Daarnaast is er een grote kelder met multifunctionele ruimte, bereikbaar via een trap vanuit de keuken.

Buiten is er een ruim terras dat naar de prachtige grote tuin leidt, bereikbaar via trappen en ideaal voor kinderen om in te spelen. Een garage aan de achterkant van het huis maakt de woning compleet.

Deze woning biedt niet alleen gezellige en comfortabele woonruimten, maar ook rust en de charme van de omliggende natuur. Als dit u aanspreekt, nodigen wij u uit om een bezichtigingsafspraak te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw nieuwe thuis te ontdekken.

Neem voor bezichtiging contact op met Laurens Appelmans (0472/12.50.10) na het maken van een afspraak.

* * *

Dommelingenstraat 1 - 1770 Liedekerke - Bezichtiging enkel na afspraak met Laurens Appelmans 0472/12.50.10

"In de nabijheid van het bruisende centrum van Liedekerke presenteert Cornelis&Partners met trots deze vrijstaande woning op een perceel van 13a 80ca. De woning geniet van een unieke locatie, grenzend aan het natuurgebied de Dommelingen, waardoor u kunt genieten van een adembenemend panoramisch uitzicht.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd in een stijlvolle inkomhal met gastentoilet, leidend naar de lichtrijke woonkamer met eet- en zithoek, waar grote ramen uitkijken op de prachtig aangelegde tuin. Aangrenzend bevindt zich de volledig uitgeruste keuken, met directe toegang tot het balkon dat zowel vanuit de keuken als de woonkamer bereikbaar is. Op deze verdieping bevinden zich ook twee ruime slaapkamers, waardoor deze ruimte ideaal is voor gezinsleven en entertainment.

Een elegante natuurstenen trap leidt naar de eerste verdieping, waar zich nog eens twee ruime slaapkamers bevinden, evenals een badkamer met wastafel en ligbad met douche. Daarnaast beschikt de woning over een ruime kelder met multifunctionele ruimte, bereikbaar via een trap vanuit de keuken.

Buiten vindt u een royaal terras dat leidt naar de prachtige grote tuin, die via trappen bereikbaar is en een ideale speelplaats biedt voor kinderen. Een garage aan de achterzijde van de woning completeert het geheel.

Deze woning biedt niet alleen comfortabele en sfeervolle leefruimtes, maar ook de rust en schoonheid van de omliggende natuur. Als u geïnteresseerd bent in het ervaren van dit alles, nodigen wij u van harte uit om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Neem vandaag nog contact met ons op om uw toekomstige thuis te ontdekken.

Bezichtiging enkel na afspraak met Laurens Appelmans 0472/12.50.10

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.157
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1963
Grond oppervlakte
1014 m2
Bewoonbare oppervlakte
126 m2
Referentie
8FHH-VR4AXTY
EPC Waarde
388 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
natuurgebied
Overstromingsgebied
mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
13 Oct 2023
€349.000 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com