Kaart

Beysstraat 27

1770 Liedekerke Huis Te Koop
160 m² wonen
153 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze charmante 2-gevelwoning in landelijke stijl, de perfecte plek voor een gezin om tot rust te komen. Gebouwd in 2008, heeft de woning al een gunstig EPC-label B. Met de toevoeging van enkele zonnepanelen kan dit eenvoudig worden opgewaardeerd naar een A-label, waardoor je klaar bent voor 2050!

De huidige indeling van het huis is als volgt: Op de begane grond vind je de inkomhal met gastentoilet en toegang tot de bovenverdieping. De open leefruimte sluit aan op de keuken, beide hebben toegang tot de zonovergoten tuin. Er is ook een garage met wasruimte en alle technische faciliteiten, inclusief digitale meters, een waterontharder en aansluiting voor een regenwaterput van 5000L.

De bovenverdieping bestaat uit een nachthal met een apart toilet, een badkamer en drie ruime slaapkamers. Daarnaast is er een ventilatiesysteem C geïnstalleerd op de zolder van 56m², die ideaal is voor opslag.

Enkele grote voordelen van deze woning zijn dat ze instapklaar is, zeer centraal en toch rustig gelegen is, en over een warme hedendaagse architectuur beschikt. In de nabije omgeving vind je winkels, scholen, openbaar vervoer en een vlotte verbinding met de autosnelweg.

Ben je geïnteresseerd in deze woning? Neem dan een kijkje op de individuele website www.beysstraat27.be en aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezichtiging via affligem@immoaccenta.be.

* * *

Beysstraat 27 - 1770 Liedekerke - Heel mooie en gezellige 2-gevel in landelijke stijl waar je kan thuiskomen in alle rust. De woning dateert van 2008 en beschikt reeds over een gunstig EPC, label B wat onmiddellijk kan geupgraded worden naar A mits het plaatsen van een paar zonnepanelen en u bent klaar tegen 2050! Zij is de ideale eengezinswoning, eventueel met een paar kinderen. Vandaag is zij als volgt ingedeeld: - gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet en toegang tot de verdieping, leefruimte met aansluitend de keuken (beiden geven toegang tot de zongeoriënteerde tuin), garage met washoek en al zijn technieken (reeds digitale meters, waterverzachter en aansluiting voor regenwaterput, 5.000L) - de verdieping: nachthal met afzonderlijk toilet, badkamer en drie ruimte slaapkamers. De woning beschikt tevens over een ventilatiesysteem C dat werd geplaatst op de zolder. Deze heeft een oppervlakte van 56m² en is uitermate geschikt als stockageruimte. TROEVEN: instapklaar, zeer centraal gelegen(winkels, scholen, openbaar vervoer, autosnelweg...) en toch rustig, warme hedendaagse architectuur. Kan deze woning u bekoren? Bekijk dan ook de individuele website www.beysstraat27.be. en aarzel niet een afspraak te maken voor een bezoek en dit via affligem@immoaccenta.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 399.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2008
Grond oppervlakte
153 m2
Bewoonbare oppervlakte
160 m2
Referentie
HW5WAZ-FLHS5
Makelaar Code
5920448
EPC Waarde
130 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
3049530
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
privé - eengezins
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€399.000 / Accenta Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com