Kaart

Kwarts

2500 Lier Huis Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

* * *

Kwarts - 2500 Lier - Residentie Kwarts - 6% BTW tarief mogelijk

Residentie Kwarts is een uniek gelegen nieuwbouwproject dat bestaat uit 33 luxe appartementen en 2 kantoorruimtes rond een gemeenschappelijk groenpark waar duurzaamheid voorop staat. De grote raampartijen en goed geörienteerde terrassen zorgen voor lichtrijke appartementen.

Een oude papier- en kartonfabriek, drukkerij, wordt er omgetoverd tot een volledig nieuwe woonbuurt. Het project is zeer centraal gelegen en op wandelafstand van het centrum, het station, de Grote en de Kleine Nete. Historisch erfgoed, natuur, shopping, cultuur, horeca: voor elk wat wils in deze b(l)oeiende Netestad! Bovendien heeft de stad Lier alles in huis: eigen stadion, een treinstation, ziekenhuis, sporthal, cinema, winkelstraat, grote markt, zimmerplein, verschillende horecagelegenheden, enz. Ook voor woonwerk-verkeer is Lier ideaal doordat je op een minder dan een halfuurtje in Mechelen of Antwerpen bent. Ook de E313/E34 zijn vlakbij.

Deze residentie is verdeeld over A-B-C-D-E en F blok. De compactere appartementen gelegen aan de Sterrenstraat zijn ideaal voor starters en investeerders. In het binnengebied zijn ruime gelijkvloerse appartementen te vinden met private tuinen alsook luxueuze penthouses op de derde verdieping. De oppervlaktes van de appartementen variëren van 74 m² tot 149 m² en er zijn appartementen voorzien met één, twee en drie slaapkamers. Onder het appartementsgebouw is een ondergrondse parkeergarage met parkeerplaatsen en bergingen. De kelderberging is reeds inbegrepen in de prijs van het appartement. Er is zowel bovengronds- als ondergronds een gemeenschappelijke fietsenstalling ter beschikking.

Het project zal tevens voorzien worden van de laatste energiezuinige technieken zijnde vloerverwarming in combinatie met lucht-waterwarmtepomp, ventilatie D-systeem, aluminium buitenschrijnwerk met dubbele beglazing enz. Het e-peil zal aldus maximum 30 bedragen waardoor deze appartementen uiterst energiezuinig zullen zijn!

Op aanvraag kan u het verkoopslastenboek bekomen waarin de budgetten voor keuken, vloer en sanitair zijn opgenomen. Er is een hoogwaardige afwerking voorzien waar u zelf volledig inspraak in heeft.


Benieuwd naar wat deze luxe appartementen u te bieden hebben?

Info en verkoop:
Verkoop geschiedt onder registratierechten (12%) op het grondaandeel en BTW (6%* of 21%) op het constructieaandeel.

Contacteer ons dan snel voor een afspraak via 03 361 00 03 of kiml@heylenvastgoed.be

Vg, Gvv, Wg, Gmo, Gvkr Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse B / G-score klasse B

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
EWKLIX-PJZ4I
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com