Kaart

2500 Lier Huis
126 m² wonen
272 m² perceel
3 slaapkamers
€325.000

Gelegen in de serene Zodiakstraat te Lier, verwelkomt deze charmante woning je met een idyllische mix van comfort en locatie. Dit huis, vlakbij het kindvriendelijk Belfortplein, biedt een veilige speelomgeving voor kinderen en is daardoor de ideale gezinswoning.

Bij binnenkomst vind je een ruime oprit, geschikt voor het parkeren van een auto. Je wordt vervolgens geleid naar een uitnodigende en lichte leefruimte die naadloos overgaat in de volledig uitgeruste keuken, die op zijn beurt weer toegang biedt tot de tuin.

Op de begane grond bevindt zich ook de gerenoveerde badkamer die beschikt over een stijlvolle inloopdouche. Via de nachthal op de eerste verdieping bereik je twee slaapkamers, en een trap voert je vervolgens naar de zolderverdieping, waar je nog een derde slaapkamer vindt.

Buiten biedt de prachtige tuin een heerlijk rustpunt. Met een servitudeweg die een gemakkelijke toegang tot de woning garandeert, kun je hier genieten van de stilte en de zonneschijn.

Deze woning op Zodiakstraat 11 in Lier, gekenmerkt door zijn rustige omgeving, moderne voorzieningen en genoeg ruimte voor het hele gezin, zou wel eens je volgende thuis kunnen worden. Mis deze kans niet om je te vestigen in dit gastvrije hoekje van Lier.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Deze charmante woning is gelegen in de rustige Zodiakstraat te Lier. Het biedt een perfecte combinatie van comfort en locatie. Gelegen nabij het Belfortplein, waar kinderen veilig kunnen spelen, is dit huis een ideale plek voor gezinnen.
Bij het betreden van het pand, word je verwelkomd door een ruime oprit met voldoende parkeergelegenheid voor een wagen. De voordeur leidt naar een lichte en uitnodigende leefruimte, naadloos verbonden met de volledig geïnstalleerde keuken. Deze keuken biedt alle benodigde en heeft een toegang naar de tuin.
Verder op het gelijkvloers bevindt zich de gerenoveerde badkamer, voorzien van een stijlvolle inloopdouche.
Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, bereikbaar via de nachthal. Een trap leidt naar de zolderverdieping, waar een derde slaapkamer te vinden is.
Buiten wacht een prachtige tuin op je, compleet met een servitudeweg die gemakkelijke toegang biedt tot het pand. In deze prachtige tuin kan je genieten van de rust en de zon.
Deze woning in de Zodiakstraat 11 combineert een rustige omgeving met moderne voorzieningen en voldoende ruimte voor het hele gezin. Mis deze kans niet om je thuis te maken in dit uitnodigende stukje Lier.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 325.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1934
Grond oppervlakte
272 m2
Bewoonbare oppervlakte
126 m2
Referentie
LXSLVHD9OTS6
Makelaar Code
79984
EPC Waarde
336 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€325.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com