Kaart

2500 Lier Huis Te Koop
223 m² wonen
210 m² perceel
3 slaapkamers

Deze instapklare bel-etage woning vind je in de rustige Frankenweg in Lier. Omgeven door een doodlopende straat net buiten het bruisende centrum van Lier, ben je toch dichtbij alle noodzakelijke voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer.

Het gelijkvloers kenmerkt zich door een ruime garage met ingebouwde kasten en een achterliggende wellness ruimte. In deze ontspanningsplek vind je een ruime jacuzzi, sauna, dubbele douche en toilet. Via een groot schuifraam loop je zo de zuidgerichte tuin in, waar je dankzij een automatische zonnewering onbezorgd kunt genieten. Deze verdieping biedt ook nog een praktische bijkeuken, waar je onder andere je wasmachine en droger kwijt kunt.

Op de eerste verdieping word je ontvangen door een open leefruimte die baadt in het natuurlijke licht dankzij grote ramen. Het raam aan de achterzijde kun je volledig openschuiven waardoor je optimaal kunt genieten van de rust rondom het huis op zonnige dagen. De keuken, die in 2013 volledig vernieuwd werd, is uitgerust met een modern kookeiland en ruime ingebouwde kasten. Op koudere dagen creëert de gezellige houtkachel een aangename sfeer in huis.

De tweede verdieping biedt plaats aan twee slaapkamers, allebei voorzien van ingemaakte kasten. Eén kamer doet ook dienst als bureauruimte en de andere kamer heeft een dubbele lavabo, toilet en douchecabine. Verder heb je nog toegang tot een bergzolder via een uitklapbare trap.

Deze charmante woning in de Frankenweg in Lier biedt tal van mogelijkheden en we bekijken ze graag samen met jou tijdens een bezoek.

* * *

Instapklare bel-etage woning op een rustige locatie in Lier

In de Frankenweg in Lier vinden we deze uitstekend onderhouden bel-etage woning. Het is rustig wonen in deze doodlopende straat net buiten het centrum van Lier. Met winkels, scholen en openbaar vervoer in de nabijheid geniet deze woning van een uitstekende locatie.

Gelijkvloers bestaat de woning uit een ruime garage die volledig voorzien is van ingemaakte kasten. Achterliggend is er een wellness, buiten de grote jacuzzi en sauna is er nog een dubbele douche en toilet aanwezig. Via een grote schuifraam komt men in de zuidgerichte tuin. Om zorgeloos te genieten van uw wellnessruimte is er een automatische zonnewering geplaatst. Verder kan men hier nog een praktische bijkeuken vinden waar ook de aansluiting voor was- en droogmachine voorzien is.

De open leefruimte op de eerste verdieping geniet van veel natuurlijke lichtinval door zijn grote raampartijen. De raam aan de achterzijde kan men volledig openschuiven waardoor men maximaal kan genieten van de rustige omgeving op zonnige dagen. Buiten een volledig uitgeruste keuken met kookeiland werd de ruimte zeer praktisch ingericht met ingemaakte kasten. De keuken die vernieuwd werd in 2013 geniet ook van meer dan voldoende kastruimte. Op de koude winterdagen kan men hier genieten van de gezellige houtkachel.

De tweede verdieping bestaat momenteel uit 2 slaapkamers. Beide kamers werden voorzien van ingemaakte kasten en één bureauruimte. De andere kamer beschikt over een dubbele lavabo, toilet en douchecabine. De bergzolder is bereikbaar via een uitklapbare trap.

Graag bekijken we met u de mogelijkheden van deze woning op een aangename locatie aan de Frankenweg in Lier

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 475.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1979
Grond oppervlakte
210 m2
Bewoonbare oppervlakte
223 m2
Referentie
17DQA57IAY-3
Makelaar Code
97707
EPC Waarde
253 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
27 Apr 2024
€475.000 / Heylen Vastgoed
23 Mar 2024
€499.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com