Home Huis 2500 Lier
Antwerpsesteenweg 45
Kaart

Antwerpsesteenweg 45

2500 Lier Huis
184 m² wonen
€425.000

Gelegen in het hart van Lier is deze prachtige herenwoning uit de late 19de eeuw, die zich bevindt aan het begin van de Antwerpsesteenweg. Dankzij de gunstige en centrale ligging is alles binnen handbereik; van winkels tot scholen, van het treinstation tot bushaltes. U hoeft ook nooit ver te zoeken voor parkeergelegenheid met opties direct voor de deur en in de nabije omgeving.

Bij het betreden van dit pand vindt u op de benedenverdieping een droge, gewelfde kelder die ideaal is voor uw wasmachine en droogkast. De gelijkvloerse verdieping verwelkomt u met een centrale inkomhal, uitgerust met ingemaakte vestiairekast, die toegang biedt tot verschillende ruimtes. Dit zijn onder andere een luxueus ingerichte keuken, een traphall, een tussenruimte met lichtkoepels en een moderne badkamer. Het woonvertrek stelt niet teleur met zijn hoge plafonds, open haard en rustgevend uitzicht op de tuin vanuit de zithoek.

De woning telt drie verdiepingen waarop de slaapvertrekken zich bevinden. Op de tussenverdieping is er een slaapkamer die eventueel als dressing kan dienen. De eerste en tweede verdieping huisvesten respectievelijk een nachthal, een moderne badkamer met aansluitend een slaapkamer, en een ruime derde slaapkamer met mezzanine en zithoek, geaccentueerd door twee velux dakramen.

De west-gerichte tuin, compleet met tuinberging en aangelegd terras, biedt een rustig toevluchtsoord. Voor wie graag wat extra buitenruimte wil, is er de mogelijkheid om op de tweede verdieping een dakterras aan te leggen.

De woning, gebouwd in 1870-1880, is altijd met veel zorg onderhouden en instapklaar. Bovendien is dit pand zeer energiezuinig, met een energielabel B dankzij de 10 zonnepanelen en een thuisbatterij van 5 Kw. Daarnaast is het huis asbestveilig en is de elektriciteit gekeurd en conform! Een perfecte combinatie van historische charme en modern comfort.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Antwerpsesteenweg 45 - 2500 Lier - Gunstig en centraal gelegen herenwoning aan het begin van de Antwerpsesteenweg, in het centrum van Lier, nabij de vesten. Het eigendom bevindt zich op wandelafstand van alle winkels, scholen, het treinstation en de bushaltes. Er zijn diverse ontspanningsmogelijkheden in de onmiddellijke omgeving. U vindt parkeergelegenheid voor de deur en in de onmiddellijke omgeving.

Op -1 bevindt zich een droge gewelfde kelder met aansluiting wasmachine en droogkast. De gelijkvloerse verdieping bestaat uit een centrale inkomhal met ingemaakte vestairekast. De hal biedt tevens toegang tot de traphall, een luxueus ingerichte keuken, een tussenruimte/doorgang met lichtkoepels en een 1e modern ingerichte badkamer. Verder is er een mooie woonkamer met plafondhoogte 3m15 en open haard. Het salon/zithoek biedt een rustgevend zicht op de tuin. Op de tussenverdieping bevinden zich een 1e slaapkamer of dressing. Op de 1e verdieping zijn een nachthall, een 2e modern ingerichte badkamer en een 2e slaapkamer aanwezig.
Op de 2e verdieping is er nog een 3e ruime slaapkamer (mogelijk 2 extra slaapkamers) met 2 velux dakramen en een mezzannine met zithoek.
Dit huis beschikt over een diepe west-gerichte achtertuin met tuinberging en een aangelegd terras. Op de 2e verdieping kan een dakterras aangelegd worden.

Dit huis dateert van 1870-1880 en werd steeds zeer goed onderhouden met de nodige zorg. Zéér energiezuinige woning: Label B: 10 zonnepanelen + thuisbatterij 5 Kw zijn voorzien. Het pand is asbestveilig en de keuring van de elektriciteit is conform! Dit eigendom is volledig instapklaar!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 425.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1880
Bewoonbare oppervlakte
184 m2
Referentie
IJBG7XXAOHE1
Makelaar Code
3699640
EPC Waarde
152 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20231227-0003090778-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€425.000 / Leximmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com