Home Huis 2500 Lier
Nazaretdreef 5
Kaart

Nazaretdreef 5

2500 Lier Huis
163 m² wonen
4 slaapkamers
€350.000

Bent u op zoek naar uw droomhuis in Lier? Dan is dit prachtige, gerenoveerde huis met vier slaapkamers zeker iets voor u! Gelegen in een rustige, gewilde straat nabij schitterende wandel- en fietsroutes, en op loopafstand van het centrum.

Het huis verwelkomt u met een lichte en ruime woonkamer, compleet met een zithoek, eetkamer en een ingebouwde pelletkachel. Aangrenzend vindt u de moderne, volledig uitgeruste keuken met kookeiland en lichtkoepel voor extra daglicht. De luxe badkamer naast de keuken is uitgerust met een inloopdouche, bad en een dubbele wastafel met composiet blad in een badkamermeubel en spiegelkast.

Het huis beschikt over twee slaapkamers op de eerste verdieping, waarvan de kleinste momenteel als dressing wordt gebruikt. De derde slaapkamer en een ruimte met mezzanine, die eventueel als vierde slaapkamer kan worden ingericht, bevinden zich op de tweede verdieping.

Buiten kunt u genieten van een mooie, westelijk gelegen tuin en een eigen oprit. Enkele van de vele voordelen van dit huis zijn de toplocatie, de renovatie, de gunstige EPC-label C, de zonnepanelen, de leuke tuin en de eigen oprit.

De aankoopprijs exclusief kosten bedraagt €350.000, met registratierechten van 3% (€10.500), een geschat ereloon voor de notaris van €2.506 en geschatte aktekosten van €525. Dit brengt de totale aankoopprijs op €363.631.

Heeft u interesse in dit prachtige huis? Neem dan contact met ons op via 03 337 50 70 of info@vbpartners.be voor meer informatie of om een afspraak te maken.

* * *

Nazaretdreef 5 - 2500 Lier - Woning met 4 slaapkamers te koop op toplocatie te Lier

Bent u op zoek naar een leuke woning te Lier? Dan komt deze woning zeker in aanmerking!
De woning is gelegen in een rustige en gegeerde straat nabij prachtige wandel- en fietsroutes op een boogscheut van het centrum.

Men betreedt de woning via de inkom die toegang geeft tot het toilet en de lichtrijke leefruimte met zithoek en eetkamer. De leefruimte wordt verwarmd met een inbouwpellet.
Aansluitend op de leefruimte bevindt zich de modern ingerichte en geïnstalleerde keuken met kookeiland. De keuken geniet van extra daglicht door de lichtkoepel.

Naast de keuken is er de prachtig ingericht badkamer uitgerust met een inloopdouche, bad, een dubbele lavabo met composiet blad in een badkamermeubel en spiegelkast.
Zowel de keuken als de badkamer worden verwarmd met centrale verwarming op gas.
Verder is er nog een (was)berging (3m²) en een kelder (19m²) aanwezig.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers (18m²/14,5m²) waarvan de kleinste momenteel dienst doet als dressing.

Op de tweede verdieping bevinden zich vervolgens de derde slaapkamer (16m²) en een ruimte met mezzanine (17m²) die mits een kleine aanpassing eventueel kan ingericht worden als vierde slaapkamer.

Tot slot heeft de woning een mooie west gerichte tuin en heeft de woning een eigen oprit (+/- 15m²)

Troeven:
+ toplocatie
+ gerenoveerd
+ 4 slaapkamers
+ gunstige EPC label C
+ zonnepanelen
+ leuke tuin
+ eigen oprit

Interesse in deze leuke woning? Contacteer ons via 03 337 50 70 of info@vbpartners.be voor meer info of een afspraak. FinancieelAankoop exclusief kosten:€350.000Registratierechten (3%):€10.500Kadastraal inkomen:€606Raming Ereloon Notaris*:€2.506Raming Aktekosten Notaris*:€525Totale Aankoopprijs:€363.631* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 350.000
Kadastraal Inkomen
€ 606
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1935
Bewoonbare oppervlakte
163 m2
Referentie
C5OA-9LEFG4Z
Makelaar Code
VVW3116
EPC Waarde
265 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
3106666
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€350.000 / VB Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com