Home Te Koop Huis 2500 Lier
Leopoldplein 81



immo Kaart

Leopoldplein 81, 2500 Lier

Huis Te Koop in Lier
170 m² wonen
180 m² perceel
3 slaapkamers

Leopoldplein 81 - 2500 Lier - Deze karaktervolle herenwoning, gelegen in het hart van het bruisende stadscentrum van Lier, vlakbij het station, belichaamt de perfecte combinatie van tijdloze elegantie en moderne luxe.

Oorspronkelijk gebouwd in 1901, heeft deze prachtige woning een grondige renovatie ondergaan, waarbij klassieke elementen met zorg zijn behouden en gecombineerd met eigentijdse voorzieningen.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een inkomhal die meteen een uniek gevoel geeft, en de weg wijst naar de gezellige leefruimte en keuken. De leefruimte wordt gekenmerkt door hoge plafonds en een massieve parket. In de keuken zorgen de lichtkoepels voor een aangenaam lichtinval en grote raampartijen met zicht op de tuin en het terras. (Offerte keuken te verkregen bij ons op kantoor). De open leef-keuken is momenteel voorzien van een gietvloer. De gelijkvloers is voorzien van vloerverwarming.

De eerste verdieping biedt een ruime badkamer, compleet met een inloopdouche, dubbele wastafel, toilet en voldoende ruimte voor een wasmachine en droogkast. Voorts vinden we de grote slaapkamer met dressing en suite.

Op de bovenste verdieping vind u nog twee ruime slaapkamers en een apart toilet.

Verder biedt deze woning een droge kelder, ideaal voor extra opslagruimte, en een prachtige tuin met een zonnig terras, waar u kunt ontspannen.

De woning is volledig conform geïsoleerd en voorzien van ventilatie (D-systeem met warmterecuperatie). De verwarming en sanitair werken op een Daikin warmtepomp met boiler van 300L. Alle slaapkamers zijn voorzien van een pre-installatie voor verwarming en koeling via de warmtepomp/ Airco. De voorbereiding voor zonnepanelen is ook voorzien.

Kortom: Instapklaar en energiezuinige woning op een toplocatie in Lier met steeds beschikbare parkeergelegenheid voor de deur.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 669.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1901
Grond oppervlakte
180 m2
Bewoonbare oppervlakte
170 m2
Referentie
7-3AO4QDGA5Q
Makelaar Code
150070
EPC Waarde
100 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
27 Apr 2024
€669.000 / Heylen Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com