Home Te Koop Huis 9570 Lierde
Elleboogstraat 47
Kaart

Elleboogstraat 47

9570 Lierde Huis Te Koop
248 m² wonen
1200 m² perceel
4 slaapkamers

Dit ruime huis, perfect voor een gezin, ligt nabij Geraardsbergen aan een rustige weg in Deftinge. Het pand biedt potentieel voor een thuispraktijk of kangoeroewoning en ligt op een perceel van ongeveer 12 are. Hoewel het huis wat modernisering nodig heeft, kan het met enkele aanpassingen uitgroeien tot een prachtige woning met uitzicht op de omliggende velden. Zowel het centrum van Brakel als Geraardsbergen liggen op slechts 10 minuten afstand.

Het gelijkvloers beschikt over een ruime inkomhal met toegang tot het toilet, een lichte zit- en eetruimte met uitzicht op de tuin, een keuken en bergruimte. Daarnaast biedt het huis drie slaapkamers en een badkamer die nog vernieuwd moet worden. De woning beschikt ook over een inpandige garage met een sectionale poort en extra opslagruimte, bereikbaar via het terras.

De bovenverdieping is momenteel ingericht als kantoorruimte, maar biedt de mogelijkheid om te worden omgebouwd tot extra slaapkamers of een kangoeroewoning. Enkele andere hoogtepunten van deze woning zijn de lichtrijke kamers, de gunstige ligging en de ruime woonoppervlakte.

Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact op met Saimen op 0470 79 24 20.

Kopers kunnen in aanmerking komen voor een lagere registratiebelasting van 1% (in plaats van 3%) als zij een Ingrijpende Energetische Renovatie (IER) uitvoeren. Voorwaarde is dat het EPC-label binnen vijf jaar na aankoop een minimale D-score behaalt. Neem contact op voor meer informatie over deze regeling.

* * *

Elleboogstraat 47 - 9570 Lierde - Nabij Geraardsbergen langsheen een rustige weg in Deftinge, bevindt zich deze op te frissen gezinswoning met een mogelijke vrijberoepsruimte of de mogelijkheid tot kangeroe wonen op een perceel van ongeveer 12 are. Deze open bebouwing kan mits opfriswerken een ware parel worden met een mooi vertezicht op de velden. Het centrum van zowel Brakel en Geraardsbergen bevinden zich op ongeveer 10 minuten.

Het gelijkvloers omvat: een riante inkomhal met toegang tot het toilet. Verder hebben we een lichtrijke zithoek en eetplaats met uitzicht op de tuin, een keuken en de berging. Via de nachthal bereiken we de drie slaapkamers en de op te frissen badkamer. Verder hebben we de inpandige garage met een sectionale poort en een extra bergruimte te betreden via het terras.
Via de trap komen we op de eerste verdieping die momenteel ingedeeld is als bureauruimte, toilet, en tevens een ruime zolder. Dit verdiep kan heringericht worden als extra slaapkamers of kangeroewoning.

Enkele pluspunten van deze woning zijn alvast: Lichtrijke woning - goede ligging - ruime bewoonbare oppervlakte.

Voor alle info of een bezoek bel Saimen: 0470 79 24 20

Op deze woning is de renovatieverplichting van toepassing waardoor de mogelijkheid bestaat om slechts 1% ( ipv 3%) registratiebelasting te betalen. Dit bij een Ingrijpende Energetische Renovatie (IER). Contacteer ons voor bijkomende info hieromtrent. Binnen vijf jaar na aankoop moet het EPC min. label D halen onder voorwaarden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 425.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1965
Grond oppervlakte
1200 m2
Bewoonbare oppervlakte
248 m2
Referentie
08UUIZXYG4Y1
EPC Waarde
883 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€425.000 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com