Home Te Koop Huis 9570 Lierde
Nieuwe Wijk 52
Kaart

Nieuwe Wijk 52

9570 Lierde Huis Te Koop
215 m² wonen
1.102 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze ruime, kwalitatief gebouwde en uitstekend onderhouden halfopen woning. De begane grond bestaat uit een inkomhal, gastentoilet, kantoorruimte, royale woonkamer en een volledig uitgeruste keuken. Een recent vernieuwde uitbouw, die als extra kantoor kan dienen dankzij de afzonderlijke toegang, maakt het gelijkvloers compleet. De eerste verdieping herbergt de nachthal, badkamer met alle voorzieningen en drie slaapkamers. Daarnaast is er een zolder die naar wens kan worden ingericht en is de woning volledig onderkelderd.

Een brede oprit aan de rechterkant van het huis leidt naar een zonneterras en dubbele garage. Achter het huis ligt een grote tuin op het zuidwesten, met uitzicht op het omliggende landschap.

De woning heeft veel te bieden: een rustige ligging vlakbij het station van Lierde, een degelijke constructie, uitstekend onderhoud, aardgasaansluiting, multifunctionele uitbouw, dubbele garage, grote tuin op het zuidwesten en een groene omgeving. Dit maakt het absoluut een bezichtiging waard!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 09/279.38.10 of per e-mail op info@optimumvastgoed.be.

* * *

Nieuwe Wijk 52 - 9570 Lierde - Ruime, degelijk geconstrueerde en zeer goed onderhouden halfopen bebouwing met op het gelijkvloers een inkomhal, een gastentoilet, een bureel, een ruime woonkamer, een gesloten, ingerichte keuken (fornuis met oven, dampkap, koelkast, spoeltafel) en een vernieuwde achterbouw die als bureel kan fungeren door de aparte toegang. Op de eerste verdieping bevinden zich de nachthal, de badkamer (lavabomeubel, bad/douche, toilet) en drie slaapkamers. De woning beschikt verder over een in te richten zolder (isolatie op de zoldervloer) en is volledig onderkelderd.
Rechts van de woning leidt de brede oprit naar het zonneterras en de dubbele garage. Achteraan de woning ligt een grote, zuidwest gerichte tuin die uitkijkt over de achterliggende landerijen.
TROEVEN: rustige ligging op een boogscheut van het station van Lierde, degelijke constructie, zeer goed onderhouden woning, aardgasaansluiting reeds in de woning aanwezig, polyvalente achterbouw, dubbele garage, grote zuidwestgerichte tuin, groene omgeving,...
Kortom, zeker een bezoekje waard!
Voor meer informatie gelieve contact op te nemen op het nummer 09/279.38.10 of via het e-mailadres info@optimumvastgoed.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 289.000
Kadastraal Inkomen
€ 654
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1971
Grond oppervlakte
1.102 m2
Bewoonbare oppervlakte
215 m2
Referentie
N01UZKYFZG2Z
Makelaar Code
TK-133-LIE-GOE
EPC Waarde
376 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240310-0003171513-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€289.000 / Optimum Vastgoed & Advies
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com