Home Te Koop Huis 9570 Lierde
Kerkstraat 1
Kaart

Kerkstraat 1

9570 Lierde Huis Te Koop
189 m² wonen
613 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze ruime gezinswoning met vier slaapkamers en twee garages in het centrum van Deftinge, nu beschikbaar op JUNOvastgoed.be. Hier vind je alle benodigde documenten en kun je een virtuele rondleiding volgen.

Bij binnenkomst in de woning leidt de hal je naar de eetkamer en woonkamer, beide uitgerust met centrale verwarming en houtkachels voor een knusse sfeer. Op de begane grond bevinden zich ook de keuken, badkamer, een berging en een veranda.

De eerste verdieping biedt plaats aan vier slaapkamers en via een extra trap bereik je de ruime zolder, die mogelijkheid biedt voor een extra kamer. De woning heeft een EPC-label D, wat betekent dat er geen renovatieplicht is - een groot pluspunt!

De twee garages en extra bijgebouwen bieden veel potentieel en de royale perceeloppervlakte van 613m² zorgt voor voldoende buitenruimte om te genieten van de frisse lucht en de natuur. Mis deze kans niet en plan snel je bezoek aan deze ideale gezinswoning op een perfecte locatie!

* * *

Kerkstraat 1 - 9570 Lierde - Ruime woning met 4 slaapkamers 2 garages centrum Deftinge ! Op JUNOvastgoed.be kan u reeds alle nodige documenten raadplegen en een virtuele rondleiding volgen! Deze ideale gezinswoning bevindt zich in het hartje van Deftinge. Bij het betreden van de woning geeft de inkom toegang tot de eetkamer en de woonkamer, voorzien van centrale verwarming & houtkachels. Ook op het gelijkvloers zijn de keuken, badkamer, een berging en een veranda. Op het eerste verdiep zijn er 4 slaapkamers aanwezig. Bijkomend is er een trap naar de ruime zolder, waar er mogelijkheid is tot een bijkomende kamer. De woning heeft een EPC-label D, wat betekent dat deze woning NIET onderhevig is aan een renovatieplicht ! De 2 garages en de extra bijgebouwen bieden potentieel. Met een perceeloppervlakte van 613m² is er voldoende ruimte om te genieten van de buitenlucht en de natuur. Plan snel uw bezoek aan deze ideale gezinswoning met zijn ideale ligging!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 285.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1972
Grond oppervlakte
613 m2
Bewoonbare oppervlakte
189 m2
Referentie
A3140AZ63-1O
Makelaar Code
KERK0001
EPC Waarde
380 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240206-0003134245-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€285.000 / Juno Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com