Home Te Koop Huis 9920 Lievegem
Voordestraat 7
Kaart

Voordestraat 7

9920 Lievegem Huis Te Koop
362 m² wonen
1710 m² perceel

Ontdek deze prachtig ruime gezinswoning, ideaal voor multifunctioneel gebruik of als Kangaroo woning. Gesitueerd op een uitgestrekt perceel van 1710 m² in een landelijke omgeving, geniet je van alle ruimte en vrijheid om jouw leefomgeving volledig naar wens in te richten. Het is een unieke kans om jouw eigen paradijs te creëren in een oase van rust met tevens een vlotte verbinding.

Bij binnenkomst word je direct verwelkomd door de ruime woonkamer die een warme en gezellige sfeer uitstraalt. De moderne keuken is volledig uitgerust en biedt alles wat je nodig hebt om heerlijke gerechten te bereiden. De badkamer is eveneens compleet ingericht.

De woning beschikt over twee comfortabele slaapkamers. Één van deze kamers is voorzien van een praktische werkruimte, ideaal voor thuiswerkers.

De bovenverdieping biedt een aparte studio. Deze ruimte is perfect in te zetten als privéverblijf voor gasten, een aparte zone voor tieners of als extra woonruimte. Bovendien kun je hier eenvoudig een vierde slaapkamer creëren.

De gerenoveerde achterbouw bevat alle nutsvoorzieningen, maar nog niet de final touch. Dit geeft je de vrijheid het geheel naar eigen smaak af te werken.

Daarnaast geniet je van een royale tuin met aansluitend terras en buitenkeuken. Er zijn voldoende staanplaatsen aanwezig en een carport voor je voertuig.

Aarzel niet langer en ontdek jouw nieuwe thuis bij ERA THUIS, wij zorgen voor uw huis!

* * *

Voordestraat 7 - 9920 Lievegem - Prachtig ruime gezinswoning met polyvalente ruimtes of multifunctionele Kangaroo woning op het uitgestrekte perceel van 1710 m², heb je alle vrijheid om jouw leefomgeving aan te passen. Een unieke kans om jouw eigen paradijs te creëren. gelegen in een landelijke omgeving met tal van mogelijkheden. De woning biedt een oase van rust, terwijl er tegelijkertijd een vlotte verbinding is.

Bij het betreden van de woning valt direct de ruime woonkamer op, die een warme en gezellige sfeer uitstraalt. De moderne keuken is volledig uitgerust, net als de badkamer.

Daarnaast zijn er twee slaapkamers aanwezig, waarvan één is voorzien van een praktijkruimte, wat perfect is voor mensen die vanuit huis werken.

De bovenverdieping herbergt een aparte studio, die kan dienen als een privéruimte voor gasten, tieners of als een extra woonruimte. Er is ook de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te creëren.

De gerenoveerde achterbouw bevat alle nutsvoorzieningen maar mist nog de final touch waardoor alles nog naar eigen smaak kan worden afgewerkt.

Tevens is er een grote tuin, met aanpalend terras en buitenkeuken, voldoende staanplaatsen en een carport.

Aarzel niet!

ERA THUIS, zorgt voor uw huis!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 745.000
Kadastraal Inkomen
€ 518
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1980
Grond oppervlakte
1710 m2
Bewoonbare oppervlakte
362 m2
Referentie
WSK136A3F5OM
EPC Waarde
238 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230221-0002777214-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Agrarisch gebied;Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Jan 2024
€745.000 / ERA Vastgoed Thuis
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com