Home Huis 9930 Lievegem
Zandstraat 26
Kaart

Zandstraat 26

9930 Lievegem Huis
136 m² wonen
157 m² perceel
2 slaapkamers
€295.000

Gelegen in het bruisende hart van Zomergem/Lievegem, vind je deze sfeervolle woning op een steenworp afstand van diverse voorzieningen zoals openbaar vervoer, scholen en winkels. Daarnaast is het populaire sportcentrum Den Boer slechts een korte wandeling verwijderd, ideaal voor de actieve bewoner.

Bij binnenkomst op de begane grond word je verwelkomd door een comfortabele woonkamer die moeiteloos overloopt naar een eethoek. De keuken beleeft veel licht en is uitgerust met recente keukentoestellen. Verder beschikt de woning over een veranda en een badkamer met dubbele wastafel, douche en toilet.

Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers, ideaal voor een jong gezin of starters. Extra ruimte nodig? De grote garage kan perfect dienen als extra opslag- of hobbyruimte.

Een klein tuintje, gelegen achter de garage, voegt een vleugje groen toe aan de stadswoning. Een groot pluspunt is dat de woning ook via de achterzijde bereikbaar is, wat het gemakkelijk maakt om fietsen en vuilnisbakken buiten te zetten zonder deze door de woning te hoeven dragen.

De woning werd twee jaar geleden verbeterd met onder meer een nieuw dak en geïsoleerde achtergevel. Hoogrendementsglas en kwalitatieve materialen in heel de woning waarborgen een hoge levensstandaard en energie-efficiëntie.

Mis deze kans niet en neem snel contact op met Bart op het nummer 09/274 15 58 voor een bezichtiging. Deze woning in Zomergem/Lievegem is perfect gelegen en biedt volop kwalitatieve kenmerken.

* * *

Zandstraat 26 - 9930 Lievegem - Deze woning is gelegen in het centrum van Zomergem/Lievegem vlakbij het openbaar vervoer, verschillende scholen en winkels. Ook het veelzijdige sportcentrum Den Boer ligt slechts op een boogscheut afstand van de woning verwijderd. Kortom een ideale locatie voor wie graag alles dichtbij heeft. De woning beschikt op het gelijkvloers over een aangename living, een eetplaats, een lichtrijke keuken, een veranda en een badkamer met dubbele lavabo, douche en toilet.
De 1ste verdieping biedt plaats aan 2 grote slaapkamers. De woning beschikt over een heel grote garage die perfect kan gebruikt worden als garage + hobbyruimte. Achter de garage ligt nog een klein stukje grond dat als tuintje kan ingericht worden. De woning is ook via de achterzijde bereikbaar, dus je hoeft niet met fietsen en vuilbakken doorheen de woning te gaan. Extra troeven:
- Dak en achtergevel werden 2 jaar geleden vernieuwd en geïsoleerd
- Hoogrendementsglas over de hele woning
- Kwalitatieve materialen in de hele woning
- Recente keukentoestellen Wees er snel bij en contacteer Bart op het nummer 09/274 15 58 voor het inplannen van een bezoek.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 295.000
Kadastraal Inkomen
€ 195
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1930
Grond oppervlakte
157 m2
Bewoonbare oppervlakte
136 m2
Referentie
UWOUDA3HG7BV
EPC Waarde
285 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
In aanvraag
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€295.000 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com