Home Te Koop Huis 9930 Lievegem
Luitenant Dobbelaerestraat 37
Kaart

Luitenant Dobbelaerestraat 37

9930 Lievegem Huis Te Koop
320 m² wonen
2150 m² perceel
5 slaapkamers

Kom langs op onze kijkdag op zaterdag 6 april van 10u tot 13u en ontdek de authentieke 'Villa Rozenberg', gebouwd rond 1936 en gelegen in het hart van Zomergem. Deze prachtige woning, met een grondoppervlakte van 2150m², is perfect onderhouden en beschikt over twee garages en een magazijn van 70m².

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een prachtige hal die leidt naar een lichte keuken, een woonkamer met haardvuur, een kantoorruimte en een tweede kleinere woonruimte. Er is ook een wasruimte/berging en een ruime droge kelder.

De eerste verdieping herbergt vier slaapkamers en een badkamer met ligbad, dubbele wastafel, douche en toilet. De zolderverdieping biedt nog een ruime, afgewerkte multifunctionele ruimte die kan dienen als vijfde slaapkamer of hobbyruimte.

Geniet in de tuin van rust en zonlicht, dankzij de zuidwestelijke oriëntatie. Er is ook een tuinhuis met overkapping en een ontspanningsruimte aanwezig. De garages en het magazijn zijn bereikbaar via een oprit vanaf de Kleitstraat.

Schrijf je in voor de kijkdag via laurens@solvas.be en ontdek deze unieke woning zelf!

* * *

Luitenant Dobbelaerestraat 37 - 9930 Lievegem - KIJKDAG zaterdag 6/04 van 10u tot 13u met inschrijving via laurens@solvas.be | Deze authentieke woning genaamd 'Villa Rozenberg' werd gebouwd circa 1936 en is gelegen midden in het centrum van Zomergem met een grondoppervlakte van 2150m². De woning is perfect onderhouden, beschikt over twee garages en een magazijn van 70m². De indeling op het gelijkvloers; prachtige inkomhal, lichtrijke keuken, leefruimte met haardvuur, bureauruimte, 2de kleine leefruimte, wasplaats/berging en ruime droge kelder. Op de verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en een badkamer (ligbad, dubbele lavabo, douche en toilet). Op de zolderverdieping is er een ruime afgewerkte polyvalente ruimte (slaapkamer 5/hobbyruimte). In de tuin kan je genieten van alle rust en het vele zonlicht (zuidwest gericht). Verder is er nog een tuinhuis met overkapping en ontspanningsruimte aanwezig. De garages en het magazijn is bereikbaar via een oprijlaan vanuit de Kleitstraat.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 650.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1936
Grond oppervlakte
2150 m2
Bewoonbare oppervlakte
320 m2
Referentie
Y8V5QKNL2ZLM
Makelaar Code
LVL/0052
EPC Waarde
435 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20230421-000287831-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€650.000 / Solvas Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com