Home Te Koop Huis 9930 Lievegem
mimosastraat 28
Kaart

mimosastraat 28

9930 Lievegem Huis Te Koop
100 m² wonen
591 m² perceel
2 slaapkamers

mimosastraat 28 - 9930 Lievegem - Deze prachtige lichtrijke bungalow is gelegen in één van de mooiste verkavelingen van LIEVEGEM, omringd door een overvloed aan groen en rust. De omgeving straalt een gevoel van sereniteit en veiligheid uit, wat het perfect maakt voor het jonge gezin.
De bungalow bevindt zich in de hoek van een doodlopende straat, waardoor er geen verkeer langs komt en kinderen hier onbezorgd kunnen spelen. De rustige buurt zorgt voor een vredige atmosfeer waar je heerlijk tot rust kan komen na een lange dag.
De ligging van de woning biedt niet alleen rust en veiligheid, maar ook gemak. Ondanks de rustige omgeving, bevindt de bungalow zich toch centraal, waardoor alle voorzieningen en faciliteiten makkelijk bereikbaar zijn.
Deze bungalow wordt gekenmerkt door zijn mooie lichtinval, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer in elke ruimte. De grote ramen en de ligging op een hoekperceel zorgen ervoor dat er gedurende de hele dag natuurlijk licht naar binnen stroomt.
De bungalow beschikt over alle comfort die je kan wensen: een ruime oprit, een grote afzonderlijke garage en een prachtige tuin waar je heerlijk kan vertoeven. De ligging aan het einde van een doodlopende straat zorgt voor rust en veiligheid.
Binnenin word je verwelkomd in een lichtrijke inkomhal die leidt naar de grote zonovergoten leefruimte. De open geïnstalleerde keuken met alle toestellen en plaats voor de gezellige eettafel profiteert ook van de mooie lichtinval, waardoor koken een plezier wordt. De twee slaapkamers baden in het licht, wat zorgt voor een rustgevende en ontspannen sfeer. De twee slaapkamers zijn ideaal voor een gezin of een koppel dat graag gasten ontvangt. Buiten geniet je van de prachtige tuin en de riante garage. Kortom, deze bungalow biedt niet alleen een comfortabele leefruimte, maar ook gemoedsrust. Kom snel een bezoekje brengen en ontdek zelf de charme van deze woning!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 338.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
591 m2
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
NY7ADZ3QOO5T
Makelaar Code
lichtrijke-bungalow-fantastisc
EPC Waarde
415 kWh/m2
EPC Label
E
Prijs Geschiedenis
25 Apr 2024
€338.000 / Cannoodt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com